Eladó lakás Oroszlány 53 nm
Eladó lakás Oroszlány 53 nm
Eladó lakás Oroszlány 53 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7997215
Referenciaszám: 47201-4593723
Frissítve: ma

Oroszlány eladó panellakás 2 szobás: 29,5 millió Ft

29,5 millió Ft
556 604 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
6. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 617 Ft
Második évtől
116 841 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag a Komplex Ingatlannál! Megvételre kínálunk Oroszlányon a Táncsics Mihály úton egy hatodik emeleti 53m2-es 2szoba +hall-os lakást. Az lakás felújított, szép állapotú, új műanyag nyílászárok melyek redőnnyel felszereltek. A szoba valamint a nappali parkettéval a többi helyiség járólappal burkolt. A fürdőszobában masszázs kabin található. A konyhabútor a beépített tűzhely és a mosogatógép valamint fürdőszoba bútorzat a vételár részét képezik. A lakás fűtése távfűtéssel történik. A lakás elosztása: -2 szoba+hall -nappali -konyha -fürdő -mellékhelyiség Az ingatlanhoz egy saját tároló is tartozik amely 1 szomszéddal közös. A lakóközösség csendes barátságos, a lépcsőház tiszta rendezett, zárt kapucsengős. A remek infrastruktúrának köszönhetően közelben található több bevásárlóközpont iskola, óvoda, posta, gyógyszertár. Az ingatlan vételára: 29.500.000Ft.- Hívjon! Tekintse meg! Tegyen ajánlatot! Irodánk teljeskörű szakmai tanácsadással, ingyenes hitelügyintézéssel, profi ügyvédi háttérrel rendelkezik. Kérdésed van? Szeretnéd megnézni az ingatlant? Keress bátran a megadott elérhetőségeken. Köszönöm, hogy elolvastad a hirdetést.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Kitty Komplex Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 553 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Kitty Komplex Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 553 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY