Eladó lakás Pétfürdő 47 nm
Eladó lakás Pétfürdő 47 nm
Eladó lakás Pétfürdő 47 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7940662
Referenciaszám: H478398
Frissítve: 21 napja

Pétfürdő eladó panellakás 2 szobás: 20,5 millió Ft

20,5 millió Ft
436 170 Ft/m²
47 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 59 496 Ft
Második évtől
81 195 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pétfürdőn panel lakás eladó! A lakás jellemzői: - panelprogramos házban, - rendezett lépcsőházban, - Pétfürdő központjában, - 4. emeleti, - 47 nm-es, - két külön nyíló szoba, konyha, közlekedő,zuhanyzós fürdő szoba és külön toalett, valamint erkély, - részben felújított (új beépített szekrény, fürdőszoba, hőszigetelt nyílászárók, laminált parketta, járólap, stb.) - teljes közmű, távfűtés hőmennyiség mérővel, - alacsony rezsi (középső lakás), - közös költség: 10.260,-Ft/hó. Spar és egyéb kereskedelmi egységek, valamint autóbusz megálló, óvoda 2 perce - bölcsöde, gyógyszertár, iskola gyalogosan 5 - 10 percre találhatóak. Költözhető 30 napon belül. Megtekinthető időpont egyeztetés után. Kérem, keressen bizalommal a mellékelt elérhetőségeken! Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1975
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
panelprogram

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Borbála Otthon Centrum - Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Borbála Otthon Centrum - Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY