Eladó lakás Szolnok, Belváros 91 nm
Eladó lakás Szolnok, Belváros 91 nm
Eladó lakás Szolnok, Belváros 91 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7881927
Frissítve: 2 hónapja

Szolnok eladó panellakás 3+1 fél szobás: 45,5 millió Ft

45,5 millió Ft
500 000 Ft/m²
91 m²
Alapterület
3+1 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 053 Ft
Második évtől
180 213 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Szolnokon, a vasútállomás közelében a Baross úton egy 91 m2-es, 2. emeleti, francia erkélyes panellakást! A lakás külső hőszigeteléssel ellátott, Nyugati fekvésű, 3 egész + 1 fél szobás, 2 éve részben felújított. A felújítás során műanyag hő-,és hangszigetelt nyílászárók lettek beépítve redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve. Az étkező dekoratív falburkolatot kapott, mely kellemes hangulatot áraszt az ott eltöltött családi étkezések során. Az igazán otthonos lakás fűtése és hűtése plusz két darab inverteres klímával bővült a meglévő távfűtés mellett, ahol az egyedi fűtésmérők 1 éve modernizálva is lettek. Az ingatlan jellemzői: -tágas nappali, ahol a család összegyűlhet -konyha + étkező a közös ebédekhez -beépített konyha gáz főzőlappal, elektromos sütővel, mosogatógéppel ellátott -3 kényelmes hálószoba a nyugodt éjszakákért -minden szoba külön bejáratú, amelyet közlekedő folyosó köt össze -modern, energiatakarékos led lámpák -kamra és beépített szekrények a praktikus tároláshoz -káddal rendelkező fürdőszoba és WC, valamint egy különálló WC a folyosón a kényelem érdekében. -5 ponton zárható biztonsági acélajtó a lakás védelme érdekében -zárt lépcsőház, szemétledobóval, kaputelefonnal. A parkolás az épület előtt közvetlenül, kedvezményes éves parkolási bérlettel megoldható. Továbbá lehetőség van az épület mögött található garázsok bérlésére is. A szigetelt lakás kiváló és egyben igényes, összetartó lakóközösséggel rendelkezik! Ez a lakás nem csak otthon, hanem egy igazi családi fészek. A belváros közelsége kifogástalan infrastruktúrát biztosít, így minden megtalálható a közelben: óvoda, iskola, posta, éttermek, üzletek, szórakozási lehetőségek és tömegközlekedés. Közös költség: 17.300 Ft. A lakás irányára: 45,5 M Ft. CSOK igénybe vehető! További részletekért hívjon bizalommal! Érdeklődni: +36 30 986 1435 telefonszámon vagy benyi76@freemail.hu e-mail címen.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
csatorna
komfortos
kertkapcsolatos
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Zoltán Bényi
+36 30 986 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Zoltán Bényi
+36 30 986 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY