Eladó ház Balassagyarmat 105 nm
Eladó ház Balassagyarmat 105 nm
Eladó ház Balassagyarmat 105 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7752866
Referenciaszám: 12721_bhv
Frissítve: 16 napja

Balassagyarmat eladó sorház 3+2 fél szobás: 43,9 millió Ft

43,9 millió Ft
418 095 Ft/m²
105 m²
Alapterület
206 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 127 409 Ft
Második évtől
173 876 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balassagyarmaton jó állapotú, azonnal költözhető sorház eladó! 1979-es építésű ház építőanyaga tégla, hasznos alapterülete 105 m2, kívül-belül jó állapotú, azonnal költözhető. A tulajdonosok az ingatlant folyamatosan karban tartották, igényesen felújították több részét, ennek köszönhetően rendkívül alacsony költséggel fenntartható, barátságos otthon. Az ingatlan összközműves, fűtése radiátoros gázfűtés, jó minőségű kondenzációs gázkazánról üzemel. A meleg víz ellátás gázbojlerrel megoldott. A ház földszintjén nappali, konyha, Wc- mosdó, folyosó és két tároló található. A nappaliból egy tágas fedett teraszra jutunk. Az emeleten 2 szoba, folyosó, kis erkély, fürdőszoba és lépcsőfeljárók találhatóak. A tetőtérben egy félszoba, folyosó, Wc.-mosdó és két félszoba egybenyitásából egy tágas szoba került kialakításra. A bejárati ajtó hőszigetelt, biztonsági több ponton záródó. Burkolatai jó minőségűek járólap és parketta. A ház előtt kis virágoskert, mögötte pedig különleges növényekkel beültetett gondozott kert található, amely a nyugodt pihenést biztosítja. A közelben bevásárlási lehetőség, buszmegálló, strand elérhető. A városban minden megtalálható, ami a komfortos élethez szükséges: buszpályaudvar, üzletek, iskolák, középiskolák, óvodák, bölcsőde, kórház, gyógyszertárak, uszoda, sport és kulturális létesítmények. Balassagyarmat város, Nógrád megye második legnépesebb települése, a Balassagyarmati járás székhelye és határátkelőhely Szlovákia felé az Ipoly folyó bal partján. Budapesttől 80 km-re, 22-es főút mellett helyezkedik el, óránként induló buszközlekedéssel. Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban: - Ingyenes hitelügyintézés - Földhivatali ügyintézés - Jogi háttér biztosítása - Energetikai tanúsítvány elkészítése - Értékbecslés - Ingyenes tanácsadás Köszönjük, hogy minket választ!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1979
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
világos
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Roza Ildikó Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 269 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Roza Ildikó Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 269 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY