Eladó ház Balatonalmádi 145 nm
Eladó ház Balatonalmádi 145 nm
Eladó ház Balatonalmádi 145 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7370574
Referenciaszám: 284716
Feltöltve: 17 napja

Balatonalmádi eladó sorház 4+4 fél szobás: 104,9 millió Ft

104,9 millió Ft
723 448 Ft/m²
145 m²
Alapterület
40 m²
Telek
4+4 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 304 447 Ft
Második évtől
415 480 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Balatonalmádi városközpontjában egy teljesen felújított sorházi ingatlant 4 PERCES SÉTÁRA A WESSELÉNYI STRANDTÓL, 2 percre a vasútállomástól és a városközponttól, SAJÁT 4 férőhelyes PARKOLÓVAL és egy saját kicsi kertrésszel! A ház 3 szintes, a bejárati ajtón beérkezve egy kis közlekedőről nyílik a zuhanyzós fürdőszoba, mellette külön helyiségben a WC található. Beljebb érve a nappaliba érkezünk, jobbra a konyha kapott helyett, mely egy légtérben van a nappalival. Innen nyílik ajtó a hátsó teraszra, melyhez egy kicsi kertrész tartozik. A földszinten található még 2 kisebb tárolóhelység, amiből a nagyobbik jelenleg szobának van berendezve és lehetőség van még egy kisebb fürdőszoba kialakítására is. Az emeleten 3 szoba található, ebből 2 szobához erkély is tartozik. Ezen a szinten még egy kádas fürdőszoba és egy kis gardrób helyiség került kialakításra. A tetőtér teljesen beépített, itt található 3 tetőtéri szoba tetőablakokkal, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy pici konyha egy kis étkezővel. Az ingatlan 2 generáció együttélésére is kiválóan alkalmas. ALAPADATOK: Az ingatlan alapterülete 145 m2, tájolása KELETI; 2022 első felében TELJES FELÚJÍTÁS történt: - HÁZ KÜLSŐ SZIGETELÉSE (5 cm szigetelést kapott) - Az épületben minden nyílászárót MŰANYAG HŐSZIGETELT NYÍLÁSZÁRÓRA cseréltek; - TELJES FESTÉS - BURKOLATCSERE - VILLANYVEZETÉKEK CSERÉJE - VIZESBLOKKOK és CSATORNACSÖVEK CSERÉJE - hűtő-fűtő KLÍMÁK beszerelése Parkolás közvetlenül a ház bejárata előtt 2 férőhelyen és a közös udvarban 2 férőhelyen lehetséges A közlekedés KIVÁLÓ a város bármely pontjára, és a környező településekre is! A fűtést GÁZKAZÁN biztosítja. EGYÉB TUDNIVALÓK: Az ingatlan központi elhelyezkedéssel rendelkezik, a közelben található, pár perces gyalogos távolságra: - bevásárlási lehetőségek, - strand - vasútállomás - buszpályaudvar - teniszpályák - orvosi rendelők - gyógyszertár FIGYELEM! - Az ingatlan PER és TEHERMENTES! - Az ár FIX! AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK: - Megbízható ügyvédi háttér, - Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése, - INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelügyintézés, - Állami támogatások: CSOK, Babaváró támogatás, Falusi CSOK, - Személyi kölcsönök, - Megtakarítások, lakástakarék. - Az elírások és a változtatások jogát fenntartjuk! 13 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL! További információkért forduljon hozzám bizalommal. :) Kérjük hivatkozzon irodai referencia számunkra! Irodai referenciaszám: Cf 105 KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYÉBEN!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1974
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Teplán Gábor Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 625 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Teplán Gábor Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 625 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY