Eladó ház Balatonlelle 145 nm
Eladó ház Balatonlelle 145 nm
Eladó ház Balatonlelle 145 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7384929
Referenciaszám: H452113
Feltöltve: 8 napja

Balatonlelle eladó sorház 4 szobás: 99 millió Ft

99 millió Ft
682 759 Ft/m²
145 m²
Alapterület
177 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 323 Ft
Második évtől
392 112 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Balaton déli partján elhelyezkedő, Balatonlelle város központjában, de mégis csendes, nyugodt környezetben eladó egy 2004-ben épült, sorház jellegű házban található kétszintes lakóház. A földszinten autógarázs, mellette a főbejárat. A lakásba belépve jobbra egy WC-mosdó, mellette egy légtérben találjuk a nappali-konyha-étkező helyiséget, ahonnan közvetlen kiléphetünk a teraszra. A terasz egy sövénnyel körülvett, csendes belső kerttel együtt kiegészülve a relaxáció, a pihenés szigete. A nappaliban egy hangulatos kandalló van, onnan nyílik a fürdőszoba, ahol a korszerű gázkazán is található. Az előtérből juthatunk a tetőtérbe, ahol 2 hálószoba, egy fél szoba, gyereksarok, zuhanyzó, külön WC és 2 erkély található. Ugyancsak az előtérből érhető el a 26.5 nm alapterületű pince helyiség. A lakás környéke rendezett, autóparkolásra a lakás előtt kialakított területen is van lehetőség. Balatonlellén a homokos fövenyes strand, élményfürdő, szabad strand, hajóállomás 10 perc sétával érhető el. A strandon szórakozást, vendéglátást szolgáló létesítmények találhatók. Nyáron a fesztivál parkban színes szórakozás várja a vendégeket és az itt lakókat. Vasútállomás, autóbusz állomás, boltok, iskola, óvoda, bölcsőde a közelben van. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Erkély:
4 m²
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Tamás Ottó Otthon Centrum - Balatonlelle - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Tamás Ottó Otthon Centrum - Balatonlelle - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY