Eladó ház Bősárkány 114 nm
Eladó ház Bősárkány 114 nm
Eladó ház Bősárkány 114 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7586618
Frissítve: 1 éve

Bősárkány eladó sorház 4 szobás: 42 millió Ft

42 millió Ft
368 421 Ft/m²
114 m²
Alapterület
512 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 121 895 Ft
Második évtől
166 350 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Alacsony rezsiköltség! Ausztriától mintegy 20 km-re, Bősárkányban eladó vagy értékegyeztetéssel győri lakásra cserélhető egy alacsony rezsiköltségű, szigetelt, kétszintes, összesen 114 nm alapterületű ház, 512 nm telekkel. A településen bölcsőde, óvoda, iskola, bolt, posta, cukrászda található. Tömegközlekedéssel Győr, Mosonmagyaróvár és Csorna könnyen és gyorsan megközelíthető. Az ingatlan tehermentes és tulajdonostól eladó. Csere esetén Győr Nádorváros és Adyváros részei jöhetnek számításba. Kiváló elrendezésű ház, 2 nagyobb és 2 kisebb szobával. Földszinten található: - előszoba - konyha - kamra - étkező - 25 nm nappali - vécé - kazánház - 30 nm fedett hátsó terasz - 8 nm nyitott terasz a bejáratnál Emeleten található: - 21 nm nagyszoba - 8 nm erkély - 11 nm kisebb szoba - 10 nm kisebb szoba - fürdőszoba káddal, zuhanyzóval és mosógép kiállással A házhoz egy melléképület tartozik: garázs és abból nyíló műhely kapott helyet benne. A műhelybe ipari áram van bekötve. A garázs mögötti telekrészen kb. 250 nm-es konyhakert alakítható ki. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja, a ház fűtését gázkazán látja el. Alternatívaként széntüzelésű kazán is használható. Csatornával ellátott az épület. Kábeltelevízió és vezetékes telefon van jelenleg bekötve a házba. A házat 1976-ban építették, rendszeresen karbantartották, felújították, legutóbb szigeteléssel, és szigetelt nyílászárókkal látták el, új radiátorok kerültek beszerelésre és megújult a fürdőszoba is. Falusi CSOK igénybevehető. Amennyiben megtekintené az ingatlant, vagy további kérdése van, kérem, üzenetben keressen és visszahívom. Ingatlanközvetítők kérem ne keressenek!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1976
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
étkező
kamra
erkély
terasz
melléképület
műhely
internet
telefon
hőszigetelt
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 111 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 111 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY