Eladó ház Budapest II. kerület, Törökvész 227 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Törökvész 227 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Törökvész 227 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7999633
Referenciaszám: H480210
Frissítve: 16 napja

Budapest II. kerület eladó sorház 6 szobás: 227 millió Ft

227 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
227 m²
Alapterület
450 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 658 812 Ft
Második évtől
899 085 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
II. kerület Törökvészen zöld környezetben, kiváló közlekedés mellett, felújítandó nappali + 5 szobás sorház, dupla garázzsal, kocsibeállóval eladó. Közkedvelt helyen, budai hangulatban. Üdv itthon! RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ Zöld kertre és a budai hegyekre néző, nettó 227 m², bruttó 300 m²-es, jó elosztású, tágas terekkel rendelkező, extrán világos D-NY-i tájolású sorházi lakás keresi új tulajdonosát. Dupla garázzsal rendelkezik ill. további autó tud parkolni a kertben. OTTHON Nagyon jó alaprajzú, élhető terekkel rendelkező lakást kínálunk, melyhez egy saját használatú kert is tartozik. Állapota felújítandó, ami lehetőséget nyújt akár egy nagyobb családi otthon és egy kislakás kialakítására is. ÉPÜLET Négylakásos társasház, mely a 80-as években épült, két utcáról is rendelkezik bejárattal. Kellemes méretű kert veszi körül. A lakáshoz tartozó terület akár le is keríthető. A KÖZELBEN - a tömegközlekedés kiváló - a lakás közelében (550 m, 7 perc gyalog) található a Rózsakert Bevásárlóközpont A gyermekes családok a környéken számos nagynevű iskola közül választhatnak. Akik élhető környezetre vágynak, de fontos számukra, hogy minden könnyen és gyorsan megközelíthető legyen, de ugyanolyan meghatározó számukra a zöld környezet, azok számára ez a lakás tökéletes választás! Merjen belevágni és olyan otthona lehet, amiről mindig is álmodott! Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Erkély:
23 m²
Terasz:
9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rusai Krisztina Otthon Centrum - II. kerület - TDG Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rusai Krisztina Otthon Centrum - II. kerület - TDG Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY