Eladó ház Budapest II. kerület, Alvinci út 268 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Alvinci út 268 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Alvinci út 268 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7888982
Referenciaszám: 97-293
Frissítve: 10 napja

Budapest II. kerület eladó sorház 6 szobás: 348 millió Ft

348 millió Ft
1 298 507 Ft/m²
268 m²
Alapterület
841 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 009 985 Ft
Második évtől
1 378 333 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest II kerületében eladó, egy, csendes, zöldövezeti, 260 nm-es, belső négy szintes, panorámás, napfényes, nappali +4 szobás, kertkapcsolatos, panorámás, szélső sorházi ingatlan a Millenáris park közelében Törökvészen. A házból csodálatos kilátás nyílik az Országházra, a Halászbástyára, a Szabadság szoborra, a Millenárisra, a Magyar Pénzmúzeum és Látogatóközpontra. A 841 nm-es telek, melyen 3 család osztozik közös használatban van. A szintenként 60 nm-es ház a hatalmas ablakoknak köszönhetően egésznap nagyon világos. A földszint rész közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik. A fél emeleten a nappali, a konyha a tároló és étkező és a fürdő kapott helyet. Az emeleti és a tetőtéri szinten két-két külön nyíló szoba található, fürdőszobával. A padlástér tárolásra alkalmas. A ház 2019-ben felújításon esett át. A fűtést gázkazán biztosítja, az első két szinten plusz padlófűtéssel. A házhoz tartozik egy 2 állásos garázs, mely az épület aljában található, és ahonnan közvetlenül feljuthatunk az ingatlanba. A garázsok árát a vételár tartalmazza. Az infrastruktúra remek. Itt mindent megtalál amire a hétköznapokban szüksége lehet. A Marczibányi Téri Művelődési Központ 300 méter, Millenáris 500 méter, Mammut 850 méter az ingatlantól. Gyalogosan könnyen megközelíthetők: Iskolák, háziorvosi rendelő, sportolási és kikapcsolódási lehetőségek, posta, szupermarket..... itt mindent megtalál, amire szüksége van, mind gyalogosan. Az ingatlan per-, tehermentes, rövid határidővel birtokba vehető.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
garázs
étkező
kamra
gardrób
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkas Éva Balla Ingatlan - Pomáz és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 20 805 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkas Éva Balla Ingatlan - Pomáz és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 20 805 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY