Eladó ház Budapest XII. kerület, Svábhegy, Béla Király út 174 nm
Eladó ház Budapest XII. kerület, Svábhegy, Béla Király út 174 nm
Eladó ház Budapest XII. kerület, Svábhegy, Béla Király út 174 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7686005
Frissítve: 9 hónapja

Budapest XII. kerület eladó sorház 3+2 fél szobás: 187 millió Ft

187 millió Ft
1 074 713 Ft/m²
174 m²
Alapterület
2000 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 542 722 Ft
Második évtől
740 656 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Svábhegyen reprezentatív zöldövezeti környezetben, a Béla Király úton eladó egy 1983 ban, téglából, az akkori követelményeknek megfelelően épült sorházi lakrész. Az osztatlan közös tulajdonú , közel 2.000 négyzetméteres telken összesen 4 sorházi lakrész található. A lakrész legnagyobb előnye, hogy a főúttól a legtávolabb esik, így a 3 szintes kerthez közvetlen terasszal és kertkapcsolattal rendelkezik mind a bejárati rész, mind a nappali felől. A ház beosztása szintenként a következő. A ház alatt található egy 33.6 négyzetméteres pince, ami nagy alapterületével, további tárolásra ad még lehetőséget. földszintjén található: garázs 11.5 m2 előszoba 16.6 m2 étkező- konyha wc mosókonyha 1.eltolt szint nappali: 28,8 m2 hátsó terasz saját kertrésszel 2.eltolt szint: 2 félszoba WC fürdőszoba közlekedő 3.eltolt szint: háló + loggia 4.beépített padlástér 1 szoba külön fürdőszoba és wc. Jó beosztásának köszönhetően hosszútávra akár nagyobb családnak is kiváló otthonául szolgálhat, de befektetési szempontból is kitűnő lehetőséget rejthet magában egy felújítás után, hiszen Budapest egyik legkedveltebb részén helyezkedik el, így rövid időn belül kiadható. Az ingatlan padlófűtéssel rendelkezik, amelyet - a melegvíz mellett - jelenleg gázkazán biztosít. Az ingatlan energetikai rendszere korszerűsíthető. A fogaskerekű, illetve a 21-es, a 21A, és a 212-es buszok megállói gyalog 5-8 percre, elkerített játszótér 3 percre, óvoda, iskola és közért gyalog 10 percre található. Várom a hívását amennyiben további kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, vagy személyesen is megtekintené.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1983
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
erkély
terasz
pince
mosókonyha
bútorozatlan
vízórás
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
andiingatlan andiingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 562 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
andiingatlan andiingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 562 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY