Eladó ház Budapest XIII. kerület 186 nm
Eladó ház Budapest XIII. kerület 186 nm
Eladó ház Budapest XIII. kerület 186 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7869627
Referenciaszám: 15549
Frissítve: 16 napja

Budapest XIII. kerület eladó sorház 6 szobás: 229 millió Ft

229 millió Ft
1 231 182 Ft/m²
186 m²
Alapterület
366 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 664 616 Ft
Második évtől
907 006 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvásárlásra kínálok Budapest 13. kerületében, Angyalföld legnépszerűbb kertvárosi övezetében egy 1995-ben épült sorház két generációs, emeletes családi házát. Az ingatlan főbejáratán belépve oszlik ketté a földszinti és emeleti lakás. Az ingatlan össz alapterülete 186 nm. Helyiséglista Földszint: 3 szoba, amerikai konya-nappali, étkező, fürdőszoba (zuhanyzóval és fürdőkáddal), külön illemhelyiség, tároló, 10 nm-es terasz, kinti tároló helyiség Emelet: 3 szoba, amerikai konyha-étkező-nappali (40 nm), fürdőszoba (zuhanyzóval), külön illemhelyiség, 14 nm-es terasz, külső lépcső a kertbe Az otthon melegét kombi gázkazán biztosítja. A szobákat laminált parketta, a közösségi helyiségeket hidegburkolat fedi. Az emeleti fürdőszoba és toilett tavaly felújításra került. Az emeleti nappaliban klíma berendezés található. A földszinti tárolóból a 14 nm-es pincébe jutunk. Az ingatlanban több beépített bútorzat található. A két generációs családi ház a gáz kivételével megosztott mérőkkel rendelkezik. (villany- és víz óra) A parkosított kertben egy 3,5 m x 7 m-es úszómedence, beépített vízforgatóval és víztisztítóval áll rendelkezésre a nyári hónapokban. Az előudvarban 2 állásos, fedett gépkocsi beálló található, de a ház előtti felhajtón is díjmentesen lehet parkolni. A környéket kulturált, jó lakókörnyezet jellemzi, a központ, metró, tömegközlekedés 5 percen belül elérhető. Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét és egy ilyen ritka lehetőségre várt, akkor kérem keressen bizalommal elérhetőségeimen kérdésével vagy a megtekintéssel kapcsolatban! Csendom Zsuzsanna +36 70 23 24 284 csendom.zsuzsanna@immo1.hu Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Key for Future Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. www.immo1.hu/adatvedelem Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kert
amerikai konyha
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár István Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 20 774 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár István Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 20 774 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY