Eladó ház Budapest XVI. kerület, Sashalom 70 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Sashalom 70 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Sashalom 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7681325
Referenciaszám: 40_fmi
Feltöltve: 20 napja

Budapest XVI. kerület eladó sorház 2+2 fél szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
998 571 Ft/m²
70 m²
Alapterület
131 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Örs vezér térhez közeli, KERTvárosi, igényesen felújított belső kétszintes -HANG, és HŐszigetelt- sorházi lakás, SAJÁT elő-, és hátsó KERT, TERASZ, napelem, klíma, redőny, riasztó …….. eladó. Lakás+IRODA céljára is alkalmas kalakítás!! Eladó a 16. kerület csendes kertvárosi részén 3 lakásos sorház középső társasházi lakása. Minden lakás utcáról közelíthető meg saját előkerten keresztül, és hátul a 4.8 nm teraszon át jutunk ki a kincset érő saját 130.8 nm csendes, intim kertrészünkbe. Parkolás a ház előtt, és a környező utcákban is ingyenes. A 70 nm-es (bruttó 85 nm) 2+2 szobás belső két szintes lakásunk teljeskörű felújításon esett át 2021-22-ben. Igényes kivitelezés, praktikus kialakítás, tele extrákkal! Alsó szinten fürdőszoba wc-vel (ablakos), tetőtérben külön wc (ablakos) került kialakításra, a melegvizet villanybojler állítja elő. A tető az egész társasházon -egybefüggően- új! A mi lakásunk napelemet is kapott (2 db 3.5 kw-os, és 2db 2,5 kw-os), mely lefedi az éves fogyasztást. a 2022-ben befizetett átalány (havi 10e Ft) teljes összegét visszakapta a tulajdonos. A fizetendő REZSI tehát a víz,- csatorna-, internet havi díját jelenti. Ami még az új tulajdonost várja: -új nyílászárók -szigetelés (külső, belső, hang-, és hő, tető) -hőszivattyú: hűtő-fűtő inverteres klímák, -napelem -biztonsági redőnyök -működő biztonsági rendszer -külön mérő órák -gardrob szoba kialakítható -csend, nyugalom, jó levegő (…éssss…!tényleg! intelligens szomszédok) A kulcsra kész birtokba adás után egy igazán ÉRTÉKÁLLÓ, élhető, remek otthona (+ akár munkahelye is) lesz új tulajdonosának. Birtokba adás a szerződéskötés után legkésőbb 3 hónap (a befejezésre váró munkákhoz az anyag beszerzésre került, kivitelezése folyamatos : korlátok, terasz). A környék nagyon jó infrastruktúrával rendelkezik, ellátottsága kiváló. Sétányira minden, ami a napi életvitelhez szükséges, iskolák, óvodák, vásárlási és sportolási lehetőség, piac, orvosi rendelő. Közlekedése jó, buszok, HÉV sétával elérhető. Hívjon most! További információkkal állok rendelkezésére hétvégén is! Visszahívom, ha hívását épp nem tudom fogadni.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
világos
gardrób
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farantai Márta FMingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 665 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farantai Márta FMingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 665 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY