Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Gloriett-telep 62 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Gloriett-telep 62 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Gloriett-telep 62 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8017837
Referenciaszám: 313447
Frissítve: ma

Budapest XVIII. kerület eladó sorház 3+1 fél szobás: 60 millió Ft

60 millió Ft
967 742 Ft/m²
62 m²
Alapterület
15 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 174 135 Ft
Második évtől
237 644 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok a 18.kerület méltán közkedvelt Glóriett-telep részén egy bruttó 55+7 nm-es, kertkapcsolatos, sorházi lakást!!! Elosztása: Földszint: Előszoba, Konyha, Nappali, Wc. Emelet: Közlekedő, 2 db külön nyíló hálószoba, Kádas fürdőszoba(Wc-vel egyben) Az emeleti szintre egy kényelmes csigalépcsőn juthatunk fel. Padlástér: 1 szoba, ahova egy lehajtható létrás padlásfeljárón juthatunk fel, amely akár dolgozószobának is kiváló. A padlásszobával együtt a laksásunk nappali + 3 szobásnak mondható. A lakás nappaliából egy 15 nm-es kis privát terasz és egy kis kert nyílik. A lakás 1991-ben épült tégla falazattal. 2021-ben oldalfalain hangszigetelést kapott, amely a gipszkartonnal burkolt, kőzetgyapot szigetelésnek köszönhetően az áthallás igen csekély. Ekkor a tisztasági festés is megtörtént. Nemrégiben lett lecserélve a 24 kW-os kombi gázcirkó, ami a melegvizet és a fűtést is szolgáltatja padló fűtéssel. A földszinten és az emeleten padlófűtés a tetőtéri szobában egy inverteres hűtő-fűtő klimával hűthetünk illetve fűthetünk. Nyílászárói a mai kor elvárásainak is megfelelő, műanyag nyílászárók redőnnyel szerelve Parkolás: közterületen ingyenes Központi elhelyezkedése révén kiváló választás: egyedülállók, fiatal párok, idős házaspárok vagy befektetők számára egyaránt. A lakás igényesen felújított, azonnali beköltözésre alkalmas állapotban van. Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben, iskola, óvoda, bölcsőde, könyvtár, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek. Spar, Lidl és szinte minden kiszolgáló egység karnyújtásnyira. IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1991
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kisari Gergely Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 530 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kisari Gergely Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 530 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY