Eladó ház Devecser 75 nm
Eladó ház Devecser 75 nm
Eladó ház Devecser 75 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7869899
Referenciaszám: M250681-4478916
Frissítve: ma

Devecser eladó sorház 2 szobás: 15,9 millió Ft

15,9 millió Ft
212 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
158 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 46 146 Ft
Második évtől
62 976 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Veszprém vármegyében, Devecser belvárosában egy 75 m2-es sorházi lakás! Az ingatlan közös udvarban helyezkedik el, ahol három lakás található. Ebből csupán az első ház lakott, barátságos, segítőkész szomszéddal. Elosztását tekintve található benne két nagyméretű szoba, közlekedő, előszoba, konyha, tároló és egy fürdőszoba. Az ingatlan szerkezete vegyes falazatú, kő és tégla, cseréptetős. A fürdőszoba felújított, csempe, járórap, csővezeték és a kád is cserélve lett. A konyhában és a szobákban szintén megtörtént a járólap és a parketta cseréje. Az otthon melegéről cserépkályha és kandalló gondoskodnak. A telek mérete 158 m2. Az udvaron egy különálló 15 m2-es fatároló is tartozik az ingatlanhoz, valamint egy 10 m2-es pince, ami a lakás alatt helyezkedik el. Az ingatlan tehermentes, így rövid időn belül birtokba vehető! Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármely napján, akár hétvégén is! Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
jó közlekedésű
pince
kandalló
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maczucza Márton OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 30 345 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maczucza Márton OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 30 345 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY