Eladó ház Ercsi 73 nm
Eladó ház Ercsi 73 nm
Eladó ház Ercsi 73 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7679137
Referenciaszám: 4334
Frissítve: 2 hónapja

Ercsi eladó sorház 2 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
272 603 Ft/m²
73 m²
Alapterület
50 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 57 755 Ft
Második évtől
78 818 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozzon erre, kód: 4334N AKCIÓ! 21.9mFt helyett most 19.9mFt! KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN! - AZONNAL KÖLTÖZHETŐ - TÁGAS TEREK - 2 SZOBA + KERTHASZNÁLAT + 1 GK-S GARÁZS - TEHERMENTES - AKÁR KOMPLETT BÚTOROKKAL EGYÜTT Ercsiben a Cukorgyári lakótelepen hangulatos, fákkal szegélyezett, csendes zsákutcában kerthasználattal és tágas terekkel rendelkező 2 szobás, 73nm-es sorházi (szélső) lakás eladó 1 gk-s garázzsal, akár teljes berendezéssel! Az ingatlan felosztása a következőképpen alakul (72.9nm + garázs): előszoba (4.5nm), közlekedő (12nm), konyha-étkező (10nm), kamra (2nm), fürdőszoba (5.5nm), wc (1.9nm), 2 szoba (22nm, 15nm). Rövid szerkezeti leírás: Beton alap. 50-es tégla főfalak. Tégla válaszfalak. A külső és belső nyílászárók egyaránt fa szerkezetűek. Zsindely fedésű tető. Közművek: víz, villany, gáz, csatorna bekötve önálló mérőórákkal. Fűtés, meleg víz ellátás: A lakás fűtését Fég típusú gázcirkó biztosítja minden helyiségben radiátoros hőleadókon keresztül. A meleg víz ellátás gázbojlerről megoldott. Parkolás: 1 gépkocsi számára garázs áll rendelkezésre. Megközelíthetőség és infrastruktúra jó! Bevásárlási lehetőség, közintézmények, buszmegálló, vasúti megálló a közelben! További hasonló ingatlanok találhatók még a kínálatunkban! Szüksége van hitelre? SEGÍTÜNK! Bankfüggetlen hitel tanácsadónk díjmentesen áll az Ön rendelkezésére! Keressen bizalommal! A hirdetésben szereplő adatok, információk, képek, alaprajzok stb... tájékoztató jellegűek! Irodánk az esetleges elírásokért felelősséget nem tud vállalni! Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy az ingatlan hirdetésében szereplő telefonszám felhívásával Önök hozzájárulnak személyes adataik (név, telefonszám), a hirdetést feladó -Otthonplusz.hu Kft. - által a bizalmas kezeléshez és nyilvántartáshoz.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
saját parkoló
garázs
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
kamra
bútorozott
beépített konyhabútor

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Otthon Plusz Ingatlaniroda Otthon Plusz Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 582 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Otthon Plusz Ingatlaniroda Otthon Plusz Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 582 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY