Eladó ház Győr, Szabadhegy 109 nm
Eladó ház Győr, Szabadhegy 109 nm
Eladó ház Győr, Szabadhegy 109 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7996408
Referenciaszám: 343_ide
Frissítve: 9 napja

Győr eladó sorház 3+2 fél szobás: 63,8 millió Ft

63,8 millió Ft
585 321 Ft/m²
109 m²
Alapterület
210 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 185 164 Ft
Második évtől
252 694 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győr Szabadhegyen 5 szobás sorházi lakás eladó Győr-Szabadhegyen, a Varga Katalin utcában eladó egy 109 m2-es lakóterű, 5 szobás sorházi lakás. Az ingatlan az 1970-es évek végén épült egy 210 m2-es telken garázzsal, valamint saját kerttel is rendelkezik. A kertre a földszinti nappaliból 10 m2-es terasz nyílik, a felső szinten lévő 28 m2-es panorámás teraszról csodás panoráma nyílik a városra. Az ingatlanhoz az utcafrontról megközelíthető garázs tartozik. A többszintes épületben a helyiségek félemeletenként követik egymást: - a házba belépve előszobába jutunk, innen nyílik a garázs belső ajtaja, és innen lehet megközelíteni a szuterén helyiséget, amelyen keresztül a kertbe is kijuthatunk, - a kertkapcsolatos földszinten tágas nappali található a kertre nyíló 10 m2-es terasszal, - a következő szinten a konyha-étkező kapott helyet, melynek nagyméretű erkélye az utcára néz, a konyhából tágas kamra nyílik, az előszobában különálló WC van, - egy szinttel feljebb 2 fél szoba (igény szerint egybenyitható) és egy zuhanyzós fürdőszoba kapott helyet, - majd feljebb haladva a tágas szülői hálószobába jutunk, melyből nagyméretű, fürdőkádas fürdőszoba nyílik, - külön szintről jutunk ki a kertre néző 28 m2-es panorámás teraszra, - a tetőtéri szinten pedig egy további hálószoba található. A ház fűtését a szuterénban lévő gázkazán biztosítja radiátorokon keresztül, a redőnnyel szerelt ablakok és a bejárati ajtó jól szigetelő műanyag nyílászárók. Az ingatlan megfelel a 2024-es OTTHONFELÚJÍTÁSI PÁLYÁZAT feltételeinek! VEGYE IGÉNYBE a támogatást és a kamatmentes hitelt és ÚJÍTSA FEL KÖNNYEBBEN leendő otthonát!!! A ház tehermentes, megegyezés szerint akár azonnal költözhető. NÉZZE MEG ZENÉS VIDEÓNKAT A HÁZRÓL! További információért hívjon bátran, akár ESTE, vagy HÉTVÉGÉN IS!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó közlekedésű
világos
étkező
kamra
erkély
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szlovacsek Anita Ideális Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 927 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szlovacsek Anita Ideális Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 927 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY