Eladó ház Mágocs 130 nm
Eladó ház Mágocs 130 nm
Eladó ház Mágocs 130 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8096446
Feltöltve: 10 napja

Mágocs eladó sorház 3 szobás: 22,9 millió Ft

22,9 millió Ft
176 154 Ft/m²
130 m²
Alapterület
400 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 462 Ft
Második évtől
90 701 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sorházi lakás + udvar + garázs + kert + melléképület! Családi ház és lakás minden pozitív tulajdonságának ötvözetet! Mágocs központhoz közeli részén megvételre kínálok egy energetikailag maximálisan korszírűsített sorházi lakást! Az ingatlant alapterülete: 130 nm. Az épület 3 szintből áll. Legalsó szinten a szuterénben található helyiségek: lépcsőtér, egyéb tároló, kazántér. Földszinten: terasz, folyosó, konyha, kamra, lépcsőtér, tágas nappali. Felső szinten 2 hálószoba, erkély, folyosó, fürdő, wc. A tetőtér is beépíthető. A lakáshoz udvar, saját önálló tégla garázs, és egy 30 nm-es melléképület ( műhely -tároló) , valamint kert tartozik az ingatlanhoz. A tetőszerkezet 3-4 éve került felújításra, új léceket, fóliát, héjazatot, a födém pedig szigetelést kapott. Az ingatlan teljes villamoshálózata egy évvel ezelőtt került felújításra. 1 ablak kivételével minden ablak, ajtó, korszerű műanyag nyílászáróra lett cserélve. A lakás új gázkazánnal rendelkezik, gáz központi fűtés szolgáltatja a jó meleget. Forró nyári napokon klíma berendezés biztosítja a hűs levegőt. Az ingatlanban található közművek: víz, villany, gáz, szennyvíz. Az ingatlan mind a ház, mind a lakás - mint ingatlantípus áldásos tulajdonságaival fel van ruházva, ezért ajánlom mindazok számára, akik azonnal költözhető, jó állapotú, jó adottságokkal rendelkező ingatlant szeretnének vásárolni. Falusi csok, csok hitel, piaci hitel egyaránt igényelhető, melynek ügyintézésében díjmentesen segítséget nyújtok.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Erkély:
6 m²
Terasz:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
kamra
erkély
terasz
pince
melléképület
műhely
alacsony közös költség
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Független Profi Ingatlan-tanácsadó Független Profi Ingatlan-tanácsadó Az iroda összes hirdetése
+36 30 391 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Független Profi Ingatlan-tanácsadó Független Profi Ingatlan-tanácsadó Az iroda összes hirdetése
+36 30 391 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY