Eladó ház Pécs, Piricsizma 96 nm
Eladó ház Pécs, Piricsizma 96 nm
Eladó ház Pécs, Piricsizma 96 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8115064
Feltöltve: 1 hónapja

Pécs eladó sorház 3 szobás: 96,9 millió Ft

96,9 millió Ft
1 009 375 Ft/m²
96 m²
Alapterület
400 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 281 229 Ft
Második évtől
383 794 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
96 m2 tömör gyönyör a Rigóderi városrèszen. Ház feeling,lakás rezsivel.? Mint egy kis Lilaakácköz ?. Persze gyilkosságok nèlkül. ? Több ilyen kis csoda van errefelè,de csak ez van a nevemen,meg a "kedvenc" bankomèn,így a többi hirdetèse asszem törvènyellenes lenne...? Tágas terek vannak,szomszèddal összenyitva akár hatalmas is lehet.? Vannak szobái,3 is,pont akkorák,amekkora kell , főleg az ámerikai konyhás nappali,ami egyben van az előtèrrel,így 49 m2 ès 3 oldalról vannak ablakok,így napos,vagy èpp nem,de azt 3 oldalról is látod. Van itt minden,400 m2 kert, 3 terasz, ebből kettő a nappaliból nyílik, 1 meg egy fenti kertrèsznèl a parti kisháznál,ahol egy kis bulisziget van kialakítva,olyan,mint egy Olaszországi paradicsom,ahol nyáron csodás panoráma van a Mecsekre, most meg az orrodig sem látsz a ködben legtöbbször. ? Ma pont napos,ma pont látnád...Tyűűű Anyukám!!!? Van mèg kerti csobogó a lenti teraszon vizi növènyekkel ?, meg pergola szőlővel árnyèkolva ( ezt is buktad nyárig-őszig) , rengeteg növèny ( 4 èvig csak ástam ? ), annyi levendula van, hogy mi látjuk el a Pannonhalmi Apátságot. Ha nem szereted a levendulát,nem csak a szúnyog marad távol,hanem te is...? A 2006-os, mèg kiskorú pecóban 3 hűtő/fűtő klíma van, ahogy elfekszel a padlófűtès melegèben,közben a klímával akár hűsítheted,vagy melegítheted a hátadat,van egy vízlágyító berendezès,hogy ne legyen azonnal vízköves a lábad,ahogy a kádból kiszállsz a jó kemèny pécsi víztől, elektromos redőnyők mindkèt szinten,a tv helyett nyomkodhatják a pasik a fotelből ezt a távirányítót is, pezsgőmotoros kis mèretű pp medencèből szürcsölheted a koktèlt napközben ( hát ezt sem tèlen? èlvezed ki, de lassan ès biztosan: THE SUMMER IS COMMING ??️ ? ),vagy èpp èlvezheted a szőlővel fefutattott pergola alatt a borocskát. A gyönyörű növényeket az erre kialakított kerti csapról locsolhatod mellèkmèrővel, így nem kell csatornadíjat fizetned,ami ha megnèzed a számláidat,majd a fele amúgy a vízdíjnak (kis huncut vízmű)...Riasztó vigyáz èrtèkeidre,ha nem vagy èpp otthon, ès mikor nyugdijas Piri nèni nem èr rá ?.A többit nem mutatom meg, hogy legyen meglepetès is, meg azèrt, mert csak ennyi kèpet enged feltenni a rendszer, nameg ha kijössz akkor èrzed igazán,hogy kell neked... Állt már a garázsomban Ferrári is, jó,nem az enyém,de valakiè ...? Ugyanitt most 16 èves Opel Corsa eladó,teletankolva ❗❗❗ Szóval nem occó, ès szállításban nem tudok segíteni ??, de èrtèkálló,nem akarok felvágni,de tele tank,èrted?! Szerelem pecó,na! ? Ir.ár dobpergès,cintányèr,tadammmmm...????????? 96.9 M.ft + garázs 5.9M ft , de ha kedves a mosolyod, kicsit lejjebb kúszik az,mint a Forint a "nagy" kormány bejelentèsek után.. :)↘️ Igen,van ennyièrt ház vidèken,de az vidèk, ès a rezsicsökkentès csökkentèse miatt itt barátságosabb a számla.... ?Hívj! ? 0630/7203339 További motivációm: Na!!!!!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Terasz:
100 m²
Energetikai besorolás:
F
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
28 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
saját parkoló
garázs
kert
világos
panoráma
medence
amerikai konyha
étkező
terasz
melléképület
kábeltévé
internet
alacsony közös költség
vízórás
riasztó
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Nagy Ivett
+36 30 720 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Nagy Ivett
+36 30 720 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY