Eladó ház Szeged, Felsőváros 185 nm
Eladó ház Szeged, Felsőváros 185 nm
Eladó ház Szeged, Felsőváros 185 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7966016
Referenciaszám: 311289
Frissítve: 17 napja

Szeged eladó sorház 5+1 fél szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
458 919 Ft/m²
185 m²
Alapterület
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 401 Ft
Második évtől
336 266 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felsővárosban vált eladóvá ez az 1986-ban épült sorház. 3 belső szintje és jó kialakítása miatt alkalmas lehet nagycsaládosoknak, 2 generációnak, vagy olyanok számára, akik a földszinten berendeznék vállalkozásuk székhelyét (fodrász-kozmetikus, ügyvédi vagy könyvelő iroda, magántanár, varroda, kutyakozmetika, stb) és a felső szinteken alakítaná ki a családi életteret. Ha valaki panzió vagy diákszállás/magánkollégium üzemeltetésében gondolkodik, feltétlenül nézze meg, remek potenciált látna benne, a jól használható közösségi terek, több vizesblokk és kellemes méretű szobák elrendezésének köszönhetően. A ház belső 3 szintes, hasznos alapterülete 185 m2. Az utcafronton előkert, és egy utcai bejáratú garázs található, és az épület hátsó kertjét is a földszintről közelíthetjük meg. A földszinti helyiségek ablakai is kerítéssel védettek, a gyalogforgalomtól távol esnek. A földszinten az előszoba mellett egy méretes fürdőszoba, egy dolgozószoba, a kazánház/tároló, és egy konyhának kialakítható külön helyiség kapott helyet. Nyitott lépcsőkön jutunk a fentebbi emeletekre. Az első szint teljesen egybe nyitott, sok lehetőséget rejt. Jelenleg itt található az étkezős konyha, a nappali, és 2 funkciójában jól elkülöníthető erkély: a hátsó kertre néző kellemes pihenő loggia, illetve az utca felé nyitott terasz, ahol kültéri ebédlőasztal is kényelmesen elfér. Ez a szint is saját mellékhelyiséggel rendelkezik. Ez a szint igazán élhető, gyermekes családok számára nagyon praktikus. Egész nap fényes, körbenapozott, és ráadásul az utca forgalmától is távol van. A tetőtérben kapott helyet minden a 3 hálószoba, egy nagy méretű fürdőszoba, egy nagyon hasznos gardrób és egy olvasósarok. Itt lelelheti meg mindenki a privát, személyes terét, vonulhat el csendesen. Minden szoba szép állapotú, részben felújított parkettaburkolattal rendelkezik, amit érdemes megőrízni. Az ingatlan korához képest jó állapotú, a fürdőszobák és hidegburkolatos helyiségek felújítása időszerű, viszont végeztek fejlesztéseket az elmúlt években, pl: - modern, műanyag nyílászárókat kapott 2019-ben, - újonnan beszerelt Baxi Luna DuoTec 1.24+ERP kondenzációs fűtő kazángázkazán biztosítja a meleget - radiátoros hőleadókon keresztül. - 2020-ban beépítésre került 2 db hűtő fűtő klíma is. Elhelyezkedése kedvező: üzletek, oktatási intézmények, orvosi rendelő, hivatali épületek és tömegközlekedés és található a környéken. Nem fizető parkoló övezet.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bánfi Rita ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 917 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bánfi Rita ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 917 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY