Eladó ház Szolnok 60 nm
Eladó ház Szolnok 60 nm
Eladó ház Szolnok 60 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7655313
Referenciaszám: HZ094467
Feltöltve: 9 napja

Szolnok eladó sorház 2+1 fél szobás: 26 millió Ft

26 millió Ft
433 333 Ft/m²
60 m²
Alapterület
250 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 459 Ft
Második évtől
102 979 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
LAKÁS árában, SORHÁZI, KERTKAPCSOLATOS ingatlan ELADÓ A TALLINN VÁROSRÉSZBEN60 m2-es 2+fél szobás lakás garázzsal, tárolókkal, picike terasszal eladó. Az ingatlan a '70-es években téglából épült, fa nyílászárókkal, gázkonvektor fűtéssel, a nappaliban  kandallóval. Tulajdonosai igyekeztek az évek során felújítani, vigyáztak rá, a burkolatokat cserélték, az ingatlan jó állapotú, folyamatosan karbantartott. A lakáshoz külön bejáratú garázs is tartozik, az ingatlan KIZÁRÓLAG a garázzsal együtt eladó, ára 3.500.000 Ft. A 3 lakásbóll álló sorházban  a szóban forgó házrész az udvar belső részén helyezkedik el, padlásfeljáróval, hozzáépített tároló helyiséggel. Az udvar hátsó részén szintén található egy nyitott kerti tároló rész, mely ehhez a lakáshoz tartozik. Az ingatlanhoz tartozó kert az új tulajdonos gondozására vár. A lakás szinte azonnal költözhető, nem lakják.A város ezen része az utóbbi években leginkább fejlődő városrészünk, bolt, cukrászda, gyógyszertár, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, buszmegálló mind megtalálható a közelben. Csendes, nyugodt környék,  családoknak, nyugdíjasoknak, fiatal pároknak kitűnő választás!Hitel ügyintézéssel kapcsolatban is állunk rendelkezésére!Hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1973
Erkély:
2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bundics Anikó Duna House - Szolnok, Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 70 339 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bundics Anikó Duna House - Szolnok, Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 70 339 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY