Eladó ház Tatabánya, Bánhida 150 nm
Eladó ház Tatabánya, Bánhida 150 nm
Eladó ház Tatabánya, Bánhida 150 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8098196
Referenciaszám: 220_fmk
Frissítve: 11 napja

Tatabánya eladó sorház 5 szobás: 104 millió Ft

104 millió Ft
693 333 Ft/m²
150 m²
Alapterület
475 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 301 835 Ft
Második évtől
411 915 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A FEEL-ING Ingatlaniroda Tatabánya történelmi, kisvárosias, zöldövezeti városrészében Bánhidán a Hársfa liget utcában épülő egyedi tervezésű és kivitelezésű 150 m2 alapterületű sorházat ajánl az egyedi otthont keresők, üzleti célú, befektetői ingatlanvásárlók figyelmébe. A projekt I. ütemében megépülő, már részben szerkezetkész földszinti + 1 szintes, hatalmas 30 m2-es nappalival, 4 hálószobával, különálló konyhával, külön háztartási helyiséggel rendelkező épület minden igényt kielégít. A kiváló alaprajzi elrendezésű exkluzív lakóházhoz nagy alapméretű garázs, tároló, saját kertrész, emeleti terasz és egy belső nyitott udvar „Peristylum” tartozik. Az ingatlan főbb építési paraméterei: - 30 NF cm vastag tégla falazóblokk, hagyományos tégla térelválasztó falazat, - homlokzati szigetelés 15 cm vastag grafitos polisztirol és kőzetgyapot szigetelés, - Creaton Domino kerámia cserépfedés, - 7 légkamrás, három rétegű üvegezéssel ellátott ablakok (Uw=0,9 W/m2K) - hőszivattyús fűtés-hűtés (MIDEA Egységes Multi Split rendszert) - elektromos padlófűtés, - erős és gyengeáramú előkészítés (kaputelefon, WIFI AP, TV/internet/telefon) - központi szellőztető berendezés, - terasz, kocsi bejáró és járda térköves burkolatok, - 60 cm es lábazattal kialakított, 180 cm magas áttört porfestett acélkerítés, elektromos kapu, gyalogos bejáró kerül kialakításra. A Vevő részére az építés valamennyi szakasza, folyamatos helyszín bejárás biztosításával figyelemmel kísérhető. A FEEL-ING Ingatlaniroda az exkluzív sorházi ingatlanokkal kapcsolatban (teljes kiviteli - műszaki dokumentáció, helyszínrajz, adásvétel feltételei, egyéb kiviteli igények) mindenben álla a Tisztelt Érdeklődők rendelkezésére. „Ebben a projektben az egyedi építészeti megoldások, a nagy terek és a modern épületgépészet új életstílust teremt, mely mostantól az Ön Otthonbán ölthet testet.” Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését forduljon hozzám bizalommal, a hét bármely napján, és időpontjában! Irodánkban teljes körű pénzügyi tanácsadással, banksemleges hitelügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi háttérrel, valamint nemzetközi referenciával rendelkező belsőépítészeti szolgáltatással állunk szíves rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó közlekedésű
világos
étkező

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Leviczki Endre Feel-Ing Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 632 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Leviczki Endre Feel-Ing Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 632 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY