Eladó ház Vác 150 nm
Eladó ház Vác 150 nm
Eladó ház Vác 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7881900
Referenciaszám: 14_dt
Frissítve: 2 hónapja

Vác eladó sorház 4 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
499 333 Ft/m²
150 m²
Alapterület
100 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 379 Ft
Második évtől
296 658 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dunakanyar kapujában Vác csendes, kis forgalmú utcájában kínálom megvételre ezt a belső háromszintes jó állapotú sorházi lakást, melyhez közös kertrész is tartozik. Az ingatlan főbb jellemzője, hogy tágas terekkel rendelkezik. Egyedisége, hogy a konyha és a nappali szinteltolásos. A pinceszinten található garázs, mely akár 2 autó befogadására is alkalmas, tároló helységek, illetve a fűtést biztosító berendezések helysége. A földszinten a bejárati ajtón belépve a fogadó térbe érünk, jobbra nyílik az ebédlős konyha,- mely kiváló lehetőséget biztosít nagyobb család kényelmes étkezésére. Balra a különnyíló kádas fürdőszoba, mellékhelység, pince és emeleti feljáró. A fogadó térrel szemben található a napfényben úszó nappali, melynek különlegessége a szinteltolás. Az emeleti szinten három különnyíló szoba,- ily módon biztosítva mindenki számára a kényelmes életteret - kádas fürdőszoba, mellékhelység és közlekedő került kialakításra. Ha esetleg további lakótérre lenne szükség, nincs akadálya a beton födémnek köszönhetően a tetőtér beépíthető. Az ingatlan kifejezetten világos köszönhetően kelet-nyugati tájolásának, minden napszakban biztosított a fényáradat. Az ingatlant körülölelő kert gondosan ápolt, gondozott. Infrastruktúráját tekintve a közelben található bevásárlási lehetőség, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár. A közelben található buszmegálló, 8-10 perce kényelmes sétával a vonatállomás is elérhető. További információért és megtekintési szándékával várom megtisztelő hívását a hát bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortossaját parkolójó közlekedésűvilágosétkezőerkélypince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Erika Dintrada Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 369 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Erika Dintrada Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 369 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY