Eladó ház Veszprém 124 nm
Eladó ház Veszprém 124 nm
Eladó ház Veszprém 124 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7826621
Referenciaszám: HZ083838-4443097
Frissítve: 6 napja

Veszprém eladó sorház 4 szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
604 839 Ft/m²
124 m²
Alapterület
70 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 669 Ft
Második évtől
297 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*** Eladó sorház kertkapcsolattal a pláza közelében! *** Megvételre kínálok Veszprém FREKVENTÁLT részén egy 124 négyzetméteres, 4 szobás sorházat. A 3 szintes ingatlan pince, földszint, emelet felosztású. A legalsó szinten egy 14 négyzetméteres pince kapott helyet. A földszinten nappali, hálószoba, konyha-étkező, fürdőszoba+WC, fedett terasz, valamint egy garázs található. Az emeleten 2 hálószoba, fürdőszoba, háztartási helyiség, valamint egy erkély került kialakításra. A fűtésről GÁZ CIRKÓ kazán gondoskodik radiátoros hőleadókkal. Az eredetileg 1980-ban épült házat tulajdonosai az elmúlt években folyamatosan KORSZERŰSÍTETTÉK. - 6 cm homlokzati hőszigetelés - felújított tetőszerkezet és héjazat - cserélt 2 rétegű műanyag nyílászárók - új víz és villanyvezeték hálózat - részben cserélt radiátorok - az emeleti fürdőszoba, háztartási helyiség teljeskörű felújítása - új beépített szekrények Az ingatlan 70 négyzetméter kertkapcsolattal rendelkezik, a gépjárművek parkolása (aknás)garázsban, valamint egy udvari beállóban biztosított. A közelben számos bevásárlási lehetőség, patika, iskola, közlekedési csomópont megtalálható. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, valamint további információra van szüksége, várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
jó közlekedésű
csendes
pince
alacsony közös költség
hőszigetelt
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Veszprém DH Veszprém DH Az iroda összes hirdetése
+36 20 237 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Veszprém DH Veszprém DH Az iroda összes hirdetése
+36 20 237 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY