Eladó ház Zalaegerszeg, Kertváros 80 nm
Eladó ház Zalaegerszeg, Kertváros 80 nm
Eladó ház Zalaegerszeg, Kertváros 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8018622
Referenciaszám: 144_ae
Frissítve: 16 napja

Zalaegerszeg eladó sorház 1+4 fél szobás: 64,5 millió Ft

64,5 millió Ft
806 250 Ft/m²
80 m²
Alapterület
200 m²
Telek
1+4 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 187 195 Ft
Második évtől
255 467 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalaegerszeg Kertvárosában jó állapotban lévő szinteltolásos sorház- garázzsal családi okok miatt nagyon sürgősen eladó! 80 m2-es sorház 4 félszoba + nappali, egy zárt és egy nyitott terasz, kamra, konyha, közlekedő, 2 fürdő + 2 wc. A terület adottságait kihasználva- izgalmas belső tereket,-szinteltolásokat találunk. A középső szinten konyha-étkező, fürdő,wc, közlekedő került kialakításra. A következő földszinti szinten egy tágas nappali (cserépkályhával) várja az új tulajdonosokat, egy zárt terasz és egy nyitott terasz került kialakításra. Az első emeleten 2 szoba került kialakításra, a tetőtérben is találunk 2 szobát és egy fürdő+wc-t . Az otthon melegét cserépkályha, ill. gázkazán is biztosítja, valamint klíma is kiépítsére került (hűtő). Jelenlegi állapotában is kényelmesen élhető ingatlan várja új tulajdonosát, aki viszont átalakítást tervez, kis ráfordítással megvalósíthatja hosszú távra álmai otthonát! A környék csendes és biztonságos! Az alapterületen felül a sorházhoz tartozik egy garázs, egy udvar (osztalan közös területrész viszont mindenkinek megvan a maga saját része ez kb 200 m2-es zöldfelület) valamint egy felújított pince is. Továbbá a garázsnak és a háznak is van padlástere. A közelben óvoda, iskola, posta, bolt is található. CSOK-ra alkalmas!! "Jöjjön el és nézzük meg együtt! Alakítsuk együtt tovább a jövőt!"

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Energetikai besorolás:
D
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó közlekedésű
világos
étkező
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Morvai Niki Jadran Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 584 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Morvai Niki Jadran Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 584 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY