Eladó lakás Balatonudvari 70 nm
Eladó lakás Balatonudvari 70 nm
Eladó lakás Balatonudvari 70 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7790738
Referenciaszám: 834606
Frissítve: 17 napja

Eladó 4 szobás társasházi lakás 118,9 millió Ft értékben Balatonudvarin - Gesztenye Park lakóparkban

Balatonudvari
118,9 millió Ft
1 698 571 Ft/m²
70 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
10 felett
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 345 078 Ft
Második évtől
470 930 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSOK igényelheő 10+15 M Ft 2023.12.31-ig!!! Balatonudvari-Fövenyes kiváló, pihenésre alkalmas település, nagy és kényelmes strandja vonzó az ott élők és nyaralótulajdonosok körében. Balatonfüredtől alig 10 perc autóútra eladó új építésű lakásokat kínálunk itt Fövenyesen megvételre. Egy teljesen új telekalakítású, kiváló helyen és kiváló áron épülő lakóparkban első ütemben 37 négyzetmétertől 70 négyzetméterig épülnek lakások, a földszinti lakások saját kertrésszel. A településrész nagyon kedvelt állandó lakhatásra is, hiszen a város közelsége, a szomszédos települések szolgáltatása mind-mind kiválóan élhetővé teszi. A lakások már foglalhatóak, a beruházás hamarosan indul, így amennyiben szeretne vásárolni ezekből az épülő lakásokból, kérem, keressen, hogy azonnal tudjam is a helyet mutatni, a részleteket tudjuk megbeszélni. A lakásokhoz tároló 900eft-tól ,parkoló 1.490eft –tól vásárolható! A lakások főbb jellemzője, hogy hőszivattyús-hűtés fűtéssel, 20 cm-es vastag hőszigeteléssel, hagyományos tégla-vasbeton épületszerkezettel, és minden lakáshoz választható nagyméretü tárolóval épülnek. majd. Opcionálisan, felár ellenében ha Ön szeretné, akkor Wifi-s thermosztát a fűtéshez, Wifis-s fan-coil beltéri egység, kád helyett zuhanyzó, valamint az erkély ajtó nyíló helyett toló ajtó rendelhető. És ami nagyon fontos Önnek mint vásárlónak, építtető az árat garantálja! Amennyiben a nagyobb lakások közül választ, úgy CSOK igényelhető 2023.12 hóig! Várom, várjuk megtisztelő hívását még ma, hiszen ilyen kiváló áron új építésű lakáshoz jutni már szinte lehetetlen!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Tervezett átadás:
2024. december
Erkély:
32,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varró Gábor Otthon Centrum - Balatonfüred - Zsigmond utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varró Gábor Otthon Centrum - Balatonfüred - Zsigmond utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok