Eladó lakás Budapest XIII. kerület 57 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület 57 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület 57 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8098467
Referenciaszám: 862718
Frissítve: 14 napja

Eladó 3 szobás társasházi lakás 82,26 millió Ft értékben Budapest XIII. kerületben - Duna Panoráma lakóparkban

Budapest XIII. kerület
82,26 millió Ft
1 443 158 Ft/m²
57 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
10 felett
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 238 739 Ft
Második évtől
325 809 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BEVEZETŐ ÁRAK AZ ELSŐ 50 LAKÁSRA! AKÁR 10%-kal KEDVEZŐBBEN VÁSÁROLHAT MOST! DUNA PANORÁMA – Ahol találkozik a természet és a város A XIII. kerületben, egy minden igényt kielégítő, a valódi vevői igényekre tervezett társasházat építünk Önnek és családjának! Sok lakópark és társasház épül a környéken, de ez az első olyan ingatlanfejlesztés, ahol a fejlesztő és a beruházó, jelentős időt és pénzt áldozott arra, hogy ingatlanpiaci szakértőkkel elemezze, hogy MIT SZERETNÉNEK VALÓJÁBAN A VEVŐK!? VALÓBAN MODELLEZTÉK A LEENDŐ ITT ÉLŐK IGÉNYEIT és ÉLETÉT. A gyerekeket nevelő családokat, az első lakásba költöző fiatalokat, sőt a szépkorú lakókra is gondoltak. A cél egy olyan modern, magas igényeket kiszolgáló társasház megépítése, ahol a lehető legkevesebb a kompromisszum, legyen bármely vevői igényről. Ennek jegyében a Duna Panoráma társasházra jellemző legfontosabb tulajdonságok 1.Kiváló lokáció! Közel a Duna és Göncz Árpád Városközpont is, 2.A Margit-sziget egy könnyű sétatávolság, 3.8 emeletes épületben, magas műszaki tartalommal épített otthonok, 4.változatos, széles alaprajzi paletta, 5.kényelmesen használható teraszok, 6.olcsó fenntarthatóság, kiváló energetikai tulajdonságok! AA+-os besorolás, 7.a családoktól a befektetőkig, minden igényre tervezett lakáskínálat, 8.30m2-es stúdió lakástól, akár a 135 m2-es, 4 szobás penthouseig, 9.többféle fizetési ütemezés, a vevő lehetőségeit figyelembe véve, 10.6, különböző stílusú belsőépítészeti kollekcióból lehet választani, Az építkezés elindult, a tervezett átadás 2026.IV. negyedévben várható. Nem csak lakást értékesítünk, hanem teljes körű kiszolgálással állunk az Ön rendelkezésére: 11.HITEL és CSOK ügyintézés gyorsan és a legjobb feltételekkel a piacon 12.Lakberendező – home stager kollégáink segítenek a műszaki egyeztetésnél a legjobb választásban és később akár a bútorozásban is, 13.Bérbeadási céllal vásárolt lakás esetén, a teljeskörű üzemeltetést is vállaljuk 14.Továbbértékesítés esetén is segítünk, hogy a legideálisabb vevő érkezzen a lakásra Bármilyen kérdése lenne, várom megtisztelő érdeklődését. A képek csak ILLUSZTRÁCIÓK!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Tervezett átadás:
2026. december
Terasz:
7,4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamási Krisztián Otthon Centrum - Otthon Centrum Solutions Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 526 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamási Krisztián Otthon Centrum - Otthon Centrum Solutions Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 526 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok