Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Alsórákos 66 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Alsórákos 66 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Alsórákos 66 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7587029
Referenciaszám: 814801
Feltöltve: 1 hónapja

Eladó 3 szobás társasházi lakás 108 millió Ft értékben Budapest XIV. kerületben - Kertvárosi nyugalom lakóparkban

Budapest XIV. kerület, Alsórákos
108 millió Ft
1 636 364 Ft/m²
66 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
9. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 313 444 Ft
Második évtől
427 758 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK A 14. KERÜLETBEN! Eladásra kínálok Zugló kellemes, csendes részén, jó közlekedés mellett, exkluzív, újépítésű társasházi lakásokat. A földszinten 3 darab lakás található, amiből ez az ingatlan 66 nm, amiben találunk fürdőszoba-wct, egy különálló wc-t, amerikai konyhás nappalit, 2 darab nagy szobát, egy 28 nm-es terasz, és egy 99 nm-es privát kertrész, ami most fél áron 2 Millió forintért kapható. (Kötelezően megvásárolandó) Összesen 7 lakás található a házban. Az épület 3 szintből (földszint+2 emelet) és az alatta lévő pinceszintből áll. A pinceszinten találhatóak a tárolók (7 darab) és a teremgarázs, 7 gépkocsi férőhellyel. Minden lakáshoz kötelezően vásárolandó 1 tároló és 1 parkoló hely. Tárolók: Méretek: 2nm-5,5nm, Áraik: 1 061 500M- 3 052 500 Ft M Garázs beállók: Méretek: 12,5nm-14nm, Áraik: 4,5M-5,5M A földszinti lakások ára tartalmazza a hozzá tartozó privát kertrészt. Néhány fontosabb műszaki információk: fűtés: - Hőszivattyus mennyezeti és padló hűtés/fűtés Szigetelés: - Az épületet a külső térrel érintkező oldalán 12 cm kőzetgyapot hőszigetelés készült. A födémek peremei 12 cm hőszigetelést kaptak. Az erkélyeket körbe hőszigetelve alakították ki, felülre 7 cm hőszigetelés került teljes a felüléten, a konzol alsó síkjára 10 cm kőzetgyapot hőszigetelés került, a konzol peremén pedig szintén 10 cm hőszigetelés van. A teraszok hőszigetelése egyben a vízszigetelés 2,0%-os lejtést adó rétege is. Ezeket a födémre helyezték. Minden helyiség úsztatórétege 2 cm polisztirolhab terhelhető hangszigeteléssel készült, körben mindenhol 2 cm peremszigeteléssel. A gépkocsi tároló födémének alsó síkjára, a lakások (fűtött helyiségek) alatt, és egyéb rétegrenden 15 cm hőszigetelés került, a felette lévő lakás kontúrján 1,0 m-rel tovább nyújtva. Nyílászárók: -Az épület külső nyílászárói (ablakok) hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek fix illetve bukó-nyíló kivitelben. A lakások bejárati ajtajai több ponton záródó, műanyag biztonsági ajtók. A garázskapu távirányítású szekcionált acél kapu, parkolóhelyenként 1 távnyitóval. Akadálymentesítés: - A földszinti lakások akadálymentesítettek. - Extra felszereltség minden lakásban: elektromos redőny, riasztó rendszer, elektromos padló fűtés a nappalikban Az infrastruktúra kiváló, 10 perc alatt elérhető az Örs vezér tér. Közelben található park, gyógyszertár, élelmiszer boltok, bölcsőde. Ha felkeltettem érdeklődését keressen bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Tervezett átadás:
2023. április
Terasz:
28 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kurucz Luca Kata Otthon Centrum - XIV. kerület - Egressy út - Mandala Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kurucz Luca Kata Otthon Centrum - XIV. kerület - Egressy út - Mandala Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok