Eladó lakás Debrecen, Kandia 67 nm
Eladó lakás Debrecen, Kandia 67 nm
Eladó lakás Debrecen, Kandia 67 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7795989
Referenciaszám: 162913
Frissítve: 16 napja

Debrecen eladó társasházi lakás 4 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
744 776 Ft/m²
67 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Debrecen Hadházi úti Ingatlaniroda kínálatában eladó a #162913 hivatkozási számú debreceni társasházi lakás. - Debrecen Belvárosában társasházi lakás eladó. - A lakás 67 nm -es szépen felújított, tágas.  - A  lakás  2 emeleti, kiváló adottságokkal rendelkezik.  - A lakás egy nappali, három hálószoba, egy előszoba, konyha, fürdőszoba, WC külön helységek találhatók.  - A lakás minden helysége minőségi anyagból felújított.  - A lakásban kettő külön nyíló szoba található.  A nappaliból nyílik még egy szoba, amihez egy loggia is tartozik.  - A  konyha teljesen gépesített, minden igényt kielégítő.  - A lakás bejárati és beltéri ajtajai borovi fenyőből készültek.  - A lakás nyílászárói műanyagok redőnnyel felszereltek. - A fürdőszobában  zuhanykabin került kialakításra.  - Központi elhelyezkedéséből adódóan bármely korosztály számára tökéletes választás, akár befektetés céljára is alkalmas.  - Belvárosi lakást keres? Fontos a jó közlekedés, központi elhelyezkedés? - Akkor megtalálta! Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Legyen az ön álom otthona! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó debreceni társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #162913 Az Openhouse Debrecen Hadházi úti Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ferencziné Molnár Ágnes Anikó Openhouse Debrecen Hadházi úti Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 960 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ferencziné Molnár Ágnes Anikó Openhouse Debrecen Hadházi úti Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 960 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY