Eladó lakás Eger, Tizeshonvéd utca 126 nm
Eladó lakás Eger, Tizeshonvéd utca 126 nm
Eladó lakás Eger, Tizeshonvéd utca 126 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7369559
Frissítve: 5 hónapja

Eger eladó társasházi lakás 2+2 fél szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
357 143 Ft/m²
126 m²
Alapterület
2+2 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 601 Ft
Második évtől
178 233 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egerben, a Károlyvárosban csendes utcában, 5 lakásos társasházban eladó egy 126 m2 nagyságú, kertkapcsolatos, felújítást igénylő, polgári lakás, egy 30 m2 nagyságú külön bejárattal rendelkező garzonlakással együtt. Az ingatlantól 5-10 perc sétára van az Agria Pláza, valamint minden olyan közintézmény és hivatal, mely a mindennapi élet szempontjából szükséges lehet.  A város buszcsomópontját az épülettől két utca választja el, így az ingatlan, azok számára is könnyen megközelíthető, akik nem rendelkeznek személygépkocsival. A lakáshoz egy garázs is tartozik, amely közvetlenül az utcára nyílik. Az épület régi polgári épület, amely a 70-es évek közepe felé lett társasházzá nyilvánítva. Falazata tufa, az ablakok még az eredeti fa nyílászárók. A fűtést gázkazán szolgáltatja, de eredetileg a lakás vegyestüzelésű kazánnal volt fűthető légfűtéses rendszeren keresztül. Az ingatlanban előszoba/közlekedő, konyha, kamra, 2 félszoba, nappali, hálószoba, fürdőszoba és WC található. A szobákban eredeti fa parketta, míg a többi helyiségben kerámia burkolat van. A nappali nagysága közel 30 m2. A ház alatt egy száraz pince található, mely kiváló raktározásra, vagy esetlegesen virágok átteleltetésére. A konyhában, a fürdőben és a mosdóban már álmennyezet került felhelyezésre. A fürdőszoba teljeskörűen (villany, vízhálózat), míg a konyhában a szennyvízhálózat felújított. A lakáshoz tartozik egy ca. 30 m2 nagyságú külön bejáratú garzonlakás, mely külön helyrajziszámmal rendelkezik, ami lehetőséget ad az új tulajdonososnak felújítás után tovább értékesítésre, vagy esetlegesen bérbeadásra. Valamint szintén a lakáshoz tartozik egy pince és egy utcáról nyíló garázs is. A hirdetett ingatlan falszomszédján lévő lakás szintén eladó (amely külön alku tárgyát képezi), így akár az egész sarok épület egyben megvásárolható. Kiváló választás olyanok számára, akik szeretnének egy karnyújtásnyira lakni a belvárostól, egy igazi polgári stílusú ingatlanban. Amennyiben hirdetésben lévő ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
összkomfortos
garázs
kertkapcsolatos
pince
vízórás
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 500 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 500 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY