Eladó lakás Győr, Révfalu 78 nm
Eladó lakás Győr, Révfalu 78 nm
Eladó lakás Győr, Révfalu 78 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8129321
Frissítve: 17 napja

Győr eladó társasházi lakás 3 szobás: 105 millió Ft

105 millió Ft
1 346 154 Ft/m²
78 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 304 737 Ft
Második évtől
415 876 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Irodánk kínálatában kerül értékesítésre egy igazi gyöngyszem, Győr Révfalu városrészében. A 78 m2-es tégla lakás egy 2011-es építésű, 9-lakásos társasház 1. emeletén helyezkedik el, jelenlegi és leendő tulajdonosainak is örökpanorámát biztosítva a Mosoni-Dunára, a Duna-parti sétányra és a túloldalon elterülő mediterrán hangulatú belvárosra. Az ingatlan - adottságaiból adódóan - egyaránt alkalmas befektetésnek és saját használatra is. A kelet-nyugati tájolású lakást, egy kimondottan tágas lépcsőházon keresztül érhetjük el; az emeletre feljutást lift is szolgálja. A lakásba belépve már az előszoba is minőségről, átgondoltságról és funkcionalitásról árulkodik: tágas, kényelmes, van helye mindennek. A szemben lévő a fürdőben kád és épített zuhany is rendelkezésükre áll. Az étkező-konyha -nappali trió egy olyan közösségi élettér lehet a család számára, ahonnan a nagy teraszra jutunk, rálátással a Dunára és a csodás Belvárosra. A hálószobák az ellenkező oldalon helyezkednek, mindkettőhöz a zárt, parkosított udvarra néző terasz tartozik. Az otthon nyílászárói elektromos redőnnyel, szúnyoghálóval vannak felszerelve. Az ingatlanban egyedi beltéri ajtók, beépített szekrények és gépesített konyha (Whirlpool beépített sütő, főzőlap, mosogatógép)várja leendő tulajdonosát. Az otthon melegét és melegvíz ellátását Saunier Duval cirkó gázkazán biztosítja. A fűtés padlófűtéssel és radiátor hőleadókkal megoldott (hálószobákban csak radiátorral); 2 db hűtő-fűtő klíma is felszerelésre került, melyek a forró nyári napokat és az őszi, még fűtés nélküli hidegebb estéket teszik komfortosabbá. A lakáshoz tartozik egy 3,5 m2-es, zárt tároló, mely benne foglaltatik a lakás árában. Parkolás a ház előtt lévő fizetős parkolóhelyeken kedvezményesen vehető igénybe, de a lakás megvásárlásával lehetőség van 2db, a társasház alatti teremgarázsban lévő gépjármű beállóhely megvásárlására is: 12.000.000,- Ft / beálló vételáron. Az ingatlan riasztóval felszerelt, tehermentes, igény szerint azonnal költözhető. Mindezek ismeretében örömmel ajánlom az Ön figyelmébe is ezt a kiváló minőségű, teljes bútorzattal és gépekkel együtt eladó lakást! IRODÁNKON KERESZTÜL TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁSKOR MOST A LAKÁSHOZ 100.000,- FT ÉRTÉKŰ OBI AJÁNDÉKKÁRTYÁT VAGY 100.000,- FT ÉRTÉKŰ MEDIA MARKT AJÁNDÉKKÁRTYÁT ADUNK AJÁNDÉKBA LEENDŐ VEVŐNKNEK. (Az ajándékkártya kiválasztása leendő vevőnk lehetősége lesz, míg az ajándék adójának megfizetése irodánkat terheli) Vásárláskor igény esetén teljeskörű és díjmentes hitelügyintézéssel is állok leendő vevőim rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2011
Erkély:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
belsőkert
amerikai konyha
étkező
erkély
terasz
pince
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
lift
riasztó
kaputelefon
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Somogyi János Soma Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 458 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Somogyi János Soma Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 458 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY