Eladó lakás Hajdúböszörmény 62 nm
Eladó lakás Hajdúböszörmény 62 nm
Eladó lakás Hajdúböszörmény 62 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8091391
Referenciaszám: 168549
Feltöltve: 11 napja

Eladó 3 szobás társasházi lakás 50,9 millió Ft értékben Hajdúböszörményben - Hajdúböszörményi Társasház lakóparkban

Hajdúböszörmény
50,9 millió Ft
820 968 Ft/m²
62 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 147 725 Ft
Második évtől
201 601 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Debrecen Hadházi úti Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168549 hivatkozási számú hajdúböszörményi társasházi lakás. Hajdúböszörmény központjában eladó egy 1. emeleti társasházi lakás , egy  11 lakásos új építésű társasházban. - A lakás átadásra készen, kulcsrakész állapotban várja leendő tulajdonosát. - A lakás 62,90 m2, amelyben  2 hálószoba, nappali + étkező, konyha, kamra, illetve külön fürdő és Wc került kialakításra. - Tartozik hozzá még egy  1.5 m2-es erkély. - A lakás POROTHERM téglából készült, külsőleg 10 cm-es polisztirol hőszigeteléssel van ellátva. - Hang és hő szigetelő műanyag nyílászárók. - A lakások fűtését és meleg víz ellátását önálló modern gázkazánok biztosítják. - A hűtésről pedig klíma berendezés gondoskodik, amely a nappaliban kapott helyet. - A szobák meleg burkolattal, a többi helyiség pedig járólappal lett burkolva. - Vásárolható a lakás mellé garázs + tároló, aminek az ára 7.500.000 forint.  Ajánlom családoknak és pároknak! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó hajdúböszörményi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #168549 Az Openhouse Debrecen Hadházi úti Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
B

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kecskés Judit Openhouse Debrecen Hadházi úti Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 283 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kecskés Judit Openhouse Debrecen Hadházi úti Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 283 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok