Eladó lakás Isaszeg 75 nm
Eladó lakás Isaszeg 75 nm
Eladó lakás Isaszeg 75 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8108720
Referenciaszám: U0042094
Frissítve: 1 hónapja

Isaszeg eladó társasházi lakás 3 szobás: 67,5 millió Ft

67,5 millió Ft
900 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 195 902 Ft
Második évtől
267 349 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Isaszegen újonnan épülő, rendkívüli tervek alapján készülő, egyedülálló társasházi lakást kínálunk eladásra. Egyediségéből fakadóan értékállósága is egyedülálló a városban. A lakás paraméterei: (104) Bruttó 70,5m2 és 9,8m2 terasz Elrendezése tekintetében a következő: tágas előszoba. Az előszobán túl található egy nappali-konyha-étkező. Közlekedő folyosón keresztül, továbbá két hálószoba tágas fürdőszobával és toalettel. A tágas és világos nappaliból tudunk kilépni a teraszra. Az új tulajdonosok számára nem is lehetne kiválóbb helyen, tekintve, hogy a lakásból kilépve kettő perces séta távon belül találhatóak bevásárlási lehetőségek, vásárcsarnok, hivatalok, továbbá nagyobb séta távon belül pedig, oktatási intézmények, orvosi rendelők, gyógyszertárak és egyéb szolgáltatók. Műszaki adatai alapján a következő anyagokkal és módokon kerül kivitelezésre: Az alap és szerkezet egyaránt vasbetonból készült. Kitöltő falak Porotherm 30-as N+F téglák. 15 centiméteres grafitos szigetelés. Az épület lábazatán 12 cm XPS hőszigetelés, a felmenő homlokzati falakon 15 cm dryvit rendszerű grafitadalékos EPS hab hőszigetelés készül. Bejárati ajtók tele ajtólappal, hő- és hangszigetelt kivitelben, MABISZ minősítéssel, gyári vasalattal és kitekintővel. Külső nyílászárók műanyag nyílászárók, műanyag kialakításúak és kívülről fóliázottak lesznek, gyári vasalattal. Szerkezetüket és üvegezésüket tekintve megfelelnek a jelenleg hatályos hőtechnikai követelményeknek (U=1,0 W/m2K) A lakásbelső kivitelezése, minőségi burkolatokkal kerül majd a lakó tulajdonába. Melegburkolatok tekintetében, a nappaliban és hálószobákban laminált parketta kerül lefektetésre. A vizes helyiségekben és toalett-helyiségeiben 8 mm vastag kerámiaburkolat készül. Erkélylemezen, fagyálló, csúszásmentes kerámia burkolat lesz. Tetőszerkezet: a tervezett épület részben lapos tetős, részben magas tetős kialakítású. Az építészeti koncepcióból adódóan, az épület utcai és udvari traktusa magas tetős kialakítású, hagyományos színű cserépfedéssel lesznek fedve. A földszint feletti lapos tetőn, járható teraszt és zöldtető alakít ki a kivitelező. A lakáshoz fedett és nem fedett parkoló is tartozik, melyek vásárlása kötelező, milyenségük kiválasztható. Az épülő ingatlan minden igényt kielégítő családosoknak, fiatal felnőtteknek, de akár az idősebb korosztály kényelmét is tökéletesen tudja biztosítani. Isaszeg város életében még nem volt mód ilyen jellegű ingatlan tulajdonosává válni, így nem csupán komfortos, igényes kialakítása miatt különleges, hanem a gépjárművel közlekedők tökéletes kényelmét is szolgálja elhelyezkedése miatt.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
panoráma
terasz
hőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lázár Ágnes Intor Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 543 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lázár Ágnes Intor Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 543 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY