Eladó lakás Nagykanizsa, Belváros 85 nm
Eladó lakás Nagykanizsa, Belváros 85 nm
Eladó lakás Nagykanizsa, Belváros 85 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8003276
Feltöltve: 1 hónapja

Nagykanizsa eladó társasházi lakás 2+2 fél szobás: 67 millió Ft

67 millió Ft
788 235 Ft/m²
85 m²
Alapterület
2+2 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 194 451 Ft
Második évtől
265 369 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykanizsa belvárosában kínálom megvételre, ezt az újépítésű lakást! Modern, minden igényt kielégítő minőségi munka! -nappali, amerikai konyha, wc, terasz - fürdőszoba, 3 szoba , fent -A lakások fűtési és hűtési hőigényét inverteres levegő-víz hőszivattyúkkal biztosítjuk. - A fűtésére 40/30°C hő lépcsőjű padlófűtési rendszer kerül kialakításra, helyiségenkénti szabályozással, a hűtésre pedig lakásonként 2 db álmennyezeti Fan-coil előkészítés készül. -A belső terű helyiségekhez gépi szellőzés készül, időkapcsolású ventilátorokkal, tető fölé vezetve. -A tervezett épület homlokzati falszerkezet hőszigetelést kap, mely az utcai és az udvari homlokzaton 15 cm vastag kőzetgyapot hőszigetelés, a zártsorúan kapcsolódó homlokzaton pedig 12 cm kőzetgyapot. -A födémeket, a tervezett hőszigetelésen túl a födémek peremére további 5 cm hőszigetelést kerül még beépítésre a zsaluzatba (XPS, PIR/PUR illetve multipor). -A padlóba a földszinten 12,00 cm lépésálló hőszigetelést terveztünk padlófűtés rendszerlemezzel, ahol a nyomófeszültség 10%-os összenyomódásnál nem kevesebb, mint 100 kPa. -A homlokzati nyílászárók típus termékek, egyedi méretre gyártva hőszigetelt üvegezéssel -a hideg-meleg burkolatok beépítésre kerülnek. -A lakások konyhabútorok, valamint konyhagépek nélkül kerülnek átadásra. Az ingatlanok vásárlásához igénybe vehető: - CSOK - zöldhitel - babaváró hitel - lakástakarék Hívjon, éljen a lehetőséggel!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vas Noémi Vas Noémi Az iroda összes hirdetése
+36 30 730 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vas Noémi Vas Noémi Az iroda összes hirdetése
+36 30 730 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY