Eladó lakás Nagykanizsa 81 nm
Eladó lakás Nagykanizsa 81 nm
Eladó lakás Nagykanizsa 81 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7850538
Referenciaszám: 164711
Frissítve: 16 napja

Nagykanizsa eladó társasházi lakás 3 szobás: 31,7 millió Ft

31,7 millió Ft
391 358 Ft/m²
81 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 92 001 Ft
Második évtől
125 555 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #164711 hivatkozási számú nagykanizsai társasházi lakás. Mindössze 5 perc sétára a belvárostól található ez a tágas lakás, ideális otthon minden szempontból. Kivételesen könnyű elérést biztosít a fontos intézményekhez, beleértve üzleteket, postát, orvosi rendelőt és gyógyszertárat. E kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően mindennapi életét könnyedén és kényelmesen szervezheti meg. Lakás jellemzői: - Téglaépítésű társasház földszintjén. - 81 négyzetméteren három külön nyíló hálószoba, kényelmes méretű konyha, fürdő, külön WC, spájz és előszoba gondoskodik az optimális elrendezésről. - Az egyedi fűtést  gázkonvektorok biztosítják. - Utcafronti műanyag,hőszigetelt ablakok gondoskodnak a kellemes belső klímáról és a hangszigetelésről. - A kelet-nyugati tájolásnak köszönhetően a lakás egész nap napfényben úszik. - A társasház saját belső udvarral rendelkezik, mely ideális parkolási lehetőséget nyújt. - A lakás saját kertkapcsolattal rendelkezik,ideális kerti bútorok és dísznövények elhelyezésére. A lakás már most is készen áll arra, hogy otthonául szolgáljon. A költözhető állapotnak köszönhetően Ön gyorsan és könnyedén magáévá teheti ezt az ingatlant. Ne aggódjon a felújítások miatt - minden készen áll az Ön kényelméért és élvezetéért. Várjuk szeretettel az új otthonában! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó nagykanizsai társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #164711 Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (héra)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 93 520 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 93 520 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY