Eladó lakás Pusztaföldvár 85 nm
Eladó lakás Pusztaföldvár 85 nm
Eladó lakás Pusztaföldvár 85 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8098560
Frissítve: 3 napja

Pusztaföldvár eladó társasházi lakás 3 szobás: 65 millió Ft

65 millió Ft
764 706 Ft/m²
85 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 647 Ft
Második évtől
257 447 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Pusztaföldvár központjában egy négylakásos társasház, melynek mind a négy lakása egyben kerül értékesítésre. Az ingatlan remek befektetési lehetőség, vagy több generációs háznak is tökéletes. A lakások egyforma méretűek és elrendezésűek, egységesen 85 négyzetméteresek. Újítási munkálatok az évek alatt más-más mértékben történtek lakásonként. A lakások helyiségei: - Közlekedő: 8.7 nm - Konyha: 8.7 nm - Kamra: 2.1 nm - Szobák: 12.4 nm, 25 nm, 20 nm ( külön bejáratúak ) - Erkély: 4.5 nm - Fürdőszoba: 5.8 nm - WC: 1.4 nm Az ingatlan négy lakása egy helyrajzi számon szerepel, és osztatlan közös tulajdonú, ami egyszerűsíti az ügyintézést. Minden lakáshoz tartozik saját garázs, melléképület, ólak, kert veteményezni és egy közös udvar, amit együtt szépítettek. A zárt társasház két utcai bejárattal rendelkezik, mely megkönnyíti a megközelítést és a parkolást. A vezetékes víz a kapun belül elérhető, de a lakásoknak hidrofor szolgáltatja a vizet. Ipari áram biztosítva a melléképületből. A lakások áramellátása: 16 A Minden lakás egyedi fűtéssel rendelkezik, melyet kombi gázkazán biztosít, radiátoros hőleadással. Az 1980-ban épült ingatlan masszív tégla falazattal rendelkezik, így biztosítva a stabilitást és a tartósságot. A vételár mind a négy lakást tartalmazza. 4 x 85nm Bővebb információért keressen bizalommal a megadott telefonszámon! Igény szerint megbízható Ügyvéd biztosított!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Erkély:
4,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
ipari áram
összkomfortos
garázs
kert
kertkapcsolatos
belsőkert
melléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pardi Andrea e.v. Pardi Andrea e.v. Az iroda összes hirdetése
+36 70 391 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pardi Andrea e.v. Pardi Andrea e.v. Az iroda összes hirdetése
+36 70 391 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY