Eladó lakás Siófok, Ezüstpart 63 nm
Eladó lakás Siófok, Ezüstpart 63 nm
Eladó lakás Siófok, Ezüstpart 63 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 6952636
Referenciaszám: 6-2153
Feltöltve: 9 napja

Siófok eladó társasházi lakás 3 szobás: 111,86 millió Ft

111,86 millió Ft
1 775 614 Ft/m²
63 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 324 657 Ft
Második évtől
443 061 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KÖZVETLEN VÍZPART, ÖRÖK PANORÁMA! A Balla Ingatlan siófoki irodájának kínálatában! Harmadik emeleten elhelyezkedő , K-i tájolású , 63.01 m2 3 szobás lakás, 12.72 m2 terasszal: amerikai konyhás nappali, 2 szoba, előtér, zuhanyzó, mellékhelyiség eladó. Siófokon, Ezüstparton 100 db 2-3-4 szobás önálló lakásegységek, nagy teraszokkal eladók. A szigetelt, pillérvázas rendszerű szerkezettel kivitelezett épület, lifttel, antracit színű 3 rétegű hőszigetelt nyílászárókkal, üvegfalas épített tusolókkal, energia hatékony hőszivattyús rendszerrel (hűt-fűt) második otthont kínálnak a Balaton szerelmeseinek, ahol akár egész évben élvezhetik a korszerű apartmanok kényelmét és a természet közelségét . Igényes tervezés, minőségi kivitelezés a lakások remek kihasználhatóságát és értékállóságát biztosítják az Ön számára . Az ötemeletes apartmanház a Balatonra merőlegesen helyezkedik el, így biztosítva a lakásokból az örök balatoni panorámát boldog tulajdonosainak. A társasház tetején korlátozott számú exkluzív panorámás grill és napozó tetőterasz kerül kialakításra. Kizárólagos kerthasználat , gyermekjátszótér, kültéri medencék. Átadás: 2023. II.negyedév. Az ingatlan előtt húzódó több mint 3 km hosszú szabadstrand, gondozott zöldterületekkel, parti sétányokkal, sportolási lehetőséget kínáló kölcsönző helyekkel, valamint igényesen kialakított büfékkel szolgálja ki az itt nyaralók igényeit. Kérdése van? Hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
komfort nélküli
kocsibeálló
amerikai konyha
erkély
bútorozatlan
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Anna Éva Balla Ingatlan - Siófok - Relax - Ingatlansiófok Az iroda összes hirdetése
+36 30 427 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Anna Éva Balla Ingatlan - Siófok - Relax - Ingatlansiófok Az iroda összes hirdetése
+36 30 427 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY