Eladó lakás Siófok 90 nm
Eladó lakás Siófok 90 nm
Eladó lakás Siófok 90 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7881029
Referenciaszám: 165488
Frissítve: 18 napja

Eladó 3 szobás társasházi lakás 89 millió Ft értékben Siófokon - Siófoki ikerház lakóparkban

Siófok
89 millió Ft
356 000 Ft/m²
90 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 258 301 Ft
Második évtől
352 505 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda kínálatában eladó a #165488 hivatkozási számú siófoki társasházi lakás. Eladó újépítésű családi ház Siófokon Eladó kulcsrakész családi ház, nyaralónak, állandó otthonnak, Siófok átmenő forgalomtól mentes, mégis frekventált utcájában. - Az ingatlanon egy ikerház került kialakításra, 2 db lakással - Mindkét önálló lakóegység kétszintes, tetőtér beépítéssel - A kiváló térelosztásnak köszönhetően egy kényelmes otthon varázsolható a házból - A több mint 50 m2-es alsó szint egy-légterű kialakítása, és a nagyméretű nyílászárók tágas érzetet nyújtanak, itt található a nappali- konyha-étkező és egy fürdőszoba - A nappaliból a zöld udvarra nyíló terasz 17 m2-es kellemes mérete szintén a térérzetet növeli - Az emeleten tervezett kettő, kertre néző hálószoba, melyekből egy közös, 17 m2-es erkély nyílik - Az emeleten található még egy gardrób helyiség és egy kádas fürdőszoba - 7 kamrás külső nyílászárók beépített redőnnyel, padlófűtés, elektromos kapu - mindegyik lakrészhez egy térköves kocsibeálló tartozik, füvesített, saját udvar, dísznövényekkel betelepítve Siófok egyik frekventált, kertvárosi jellegű, már nem nyüzsgő utcájában, boltok, üzletek, gyógyszertár, posta gyalogosan és autóval is ár perc alatt elérhetők, strandok 15-20 perc sétára, M7-es autóálya felhajtó 5 percre. Itt a vége! Ne szalaszd el   2023.december 31-el megszűnnek vagy módosulnak a most érvényben lévő otthonteremtési kedvezmények  Ha te sem szeretnél lemaradni az Újépítésű lakásvásárláshoz kapcsolódó kedvezményekről, akkor hívj és találunk Neked valót! Amit IDÉN még igénybe tudsz venni:   ÚJÉPÍTÉSŰ CSOK+ ÁLLAMILAG TÁMOGATOTT HITEL  3GYERMEK ->->10+15M Ft!!! -5%-os ÁFA visszaigénylés+ illetékmentesség!! 2GYERMEK - ->2,6+10M Ft!! -5%-os ÁFA visszaigénylés+ illetékmentesség!! 1GYERMEK ->-> 600.E Ft -5%-os ÁFA visszaigénylés+ illetékmentesség!! Hívj a részletekért! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó siófoki társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #165488 Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Tervezett átadás:
2024. szeptember
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gracza Anett Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 493 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gracza Anett Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 493 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok