Eladó lakás Sopron 166 nm
Eladó lakás Sopron 166 nm
Eladó lakás Sopron 166 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7944145
Referenciaszám: 166752
Frissítve: ma

Eladó 5 szobás társasházi lakás 159 millió Ft értékben Sopronban - Álmaid Otthona a város felett lakóparkban

Sopron
159 millió Ft
957 831 Ft/m²
166 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 461 459 Ft
Második évtől
629 755 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az OPENHOUSE SOPRON INGATLANIRODA kínálatában eladó a #166752 hivatkozási számú SOPRONI TÁRSASHÁZI LAKÁS. Sopron közlekedési véráramához közel a Bécsi-dombon helyezkedik el a minőségi anyagokból, igényes kivitelező által épülő három szintes két lakásos lakóépület. A külön bejáratú lakásokban három szinten kényelmesen elhelyezkedő helységek akár egyedi igények szerint is alakíthatók. Alsó szintről méretes terasz nyúlik a privát udvarba, felső szintjén pedig valódi örökpanoráma terül új lakója elé. A modern anyagokból magas minőségben épült lakások energetikailag hatékony hűtése és fűtése korszerű hőszivattyús technológiával lesznek felszerelve. Sopronban újépítésű ingatlanok között egyedülállóan alacsony négyzetméteráron különleges kivitelezés és design lehet az Öné! Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ SOPRONI TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármely más TÁRSASHÁZI LAKÁS és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #166752 Az OPENHOUSE SOPRON INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Tervezett átadás:
2024. október
Erkély:
9,5 m²
Terasz:
24,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Moran-Villota Iván Openhouse Sopron Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 340 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Moran-Villota Iván Openhouse Sopron Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 340 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok