Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros 40 nm
Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros 40 nm
Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros 40 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7266369
Referenciaszám: 156047
Feltöltve: ma

Eladó 1 szobás társasházi lakás 36,9 millió Ft értékben Zalaegerszegen - sMART27 lakóparkban

Zalaegerszeg, Belváros
36,9 millió Ft
922 500 Ft/m²
40 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
10 felett
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 107 093 Ft
Második évtől
146 151 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA kínálatában eladó a #156047 hivatkozási számú ZALAEGERSZEGI TÁRSASHÁZI LAKÁS. A zalaegerszegi Openhouse ingatlaniroda eladásra kínálja az alábbi ÚJ ÉPÍTÉSŰ, 1 SZOBÁS, 40 M2-ES, társasházi LAKÁST nagy terasszal 36 900 000 FT-ÉRT, Zalaegerszeg Belvárosában.  A társasházi lakás jellemzői: - az építmény téglából készül, pillérvázzal, - fűtése  kondenzációs kazánnal történik, lakásonként egyedi mérőkkel,  - 1 szobás, nagy terasszal, - ultra alacsony energia igényű, - 3 rétegű  prémium nyílászárók, - hővisszanyerős szellőző rendszer, - NY-i tájolás, - lift, napelem, - a  lakáshoz vásárolható garázs  is. - garázs csak lakással együtt vásárolható. Amennyiben a fenti 156047.számú ÚJ ÉPÍTÉSŰ  TÁRSAS HÁZI  LAKÁS, vagy bármely eladó ingatlan irodánk kínálatából felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal a következő telefonszámon: +3630 533-5234 (Balaskóné Goldfinger Lívia) Ne feledje! Kereső ügyfeleinknek szolgáltatásaink ingyenesek! Ingatlana finanszírozása nálunk a legkedvezőbb feltételekkel megoldható, bankfüggetlen hitelszakértőnk díjmentes szolgáltatását igénybe véve! Az otthon érték, az ingatlan üzlet. Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ ZALAEGERSZEGI TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármely más TÁRSASHÁZI LAKÁS és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #156047 Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Fűtés:
Egyéb
Tervezett átadás:
2024. március
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
CC (2016-2023-as besorolás)
terasz
lift

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 30 533 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Balaskóné Goldfinger Lívia
+36 30 533 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok