Eladó lakás Ajka, Szilvágyi Károly utca 104 nm
Eladó lakás Ajka, Szilvágyi Károly utca 104 nm
Eladó lakás Ajka, Szilvágyi Károly utca 104 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7784926
Referenciaszám: 301892
Frissítve: 15 napja

Ajka eladó téglalakás 3 szobás: 45,5 millió Ft

45,5 millió Ft
437 500 Ft/m²
104 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 053 Ft
Második évtől
180 213 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ FELÚJÍTANDÓ TÉGLALAKÁS AJKÁN, A SZILVÁGYI KÁROLY UTCÁBAN! SZERETNE Ajka BELVÁROSÁHOZ KÖZEL, MÉGIS NYUGODT KÖRNYEZETBEN, OTTHON TEREMTENI?! ITT A KÍNÁLKOZÓ LEHETŐSÉG! ELADÁSRA kínálok, egy 104 m2 hasznos alapterületű, ÖNÁLLÓ TÁRSASHÁZKÉNT működő, első emeleti TÉGLA LAKÁST! SAJÁT UDVAR RÉSSZEL!! A társasháztól pár méter távolságra, már az ÖRÖK PANORÁMÁS, SOMLÓ HEGY TÁRUL ÖN ELÉ!! Az ingatlanhoz tartozik egy 24,4 m2 hasznos alapterületű, KÜLÖN BEJÁRATÚ SZUTERÉN rész is, AMELYET AKÁR KIADÁSRA IS HASZNÁLHAT!! Az ingatlan részét képezi egy 17,3 m2- es PINCE, KÜLÖN ÁRAMFORRÁSSAL, valamint egy 16, 6 m2- es FŰTÖTT GARÁZS ! A garázskapu szélessége: 2,2 m. Az 1970- es években ÉPÜLT, ÖNÁLLÓ TÁRSASHÁZKÉNT MŰKÖDIK, LAPOSTETŐS, KŐ- és TÉGLAFALAZATÚ. Mindegyik lakrész FŰTÉSÉT, GÁZKAZÁN biztosítja. A lakásban, a MELEGVÍZ ELLÁTÁSRÓL, 60 LITERES, ÉJSZAKAI ÁRAMMAL MŰKÖDŐ VILLANYBOJLER gondoskodik. A fürdőszobában, gázbojler is található. FIGYELEM! - Az ingatlan TEHER, PER- és IGÉNYMENTES! FONTOS!! KIVÁLÓ VÁLASZTÁS, MINDEN KOROSZTÁLY SZÁMÁRA!! A közelben található: - Ajka, belvárosa, gyalogosan 15 perc - Bevásárlási lehetőségek - Buszpályaudvar - Városliget - Csónakázó- tó - Vendéglátó egységek További információkért forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is! :) Kérem, hivatkozzon irodai referencia számunkra! Irodai referenciaszám: 301892 AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK: - Megbízható ügyvédi háttér, - Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése, INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelügyintézés, - Állami támogatások: CSOK, Babaváró támogatás, - Személyi kölcsönök, - Megtakarítások, lakástakarék. - Az elírások és a változtatások jogát fenntartjuk! KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT ORSZÁGSZERTE!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
kertkapcsolatos
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szélessy Georgina Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 300 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szélessy Georgina Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 300 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY