Eladó lakás Balatonalmádi, Káptalanfüred 47 nm
Eladó lakás Balatonalmádi, Káptalanfüred 47 nm
Eladó lakás Balatonalmádi, Káptalanfüred 47 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7809203
Frissítve: 7 hónapja

Balatonalmádi eladó téglalakás 2 szobás: 103 millió Ft

103 millió Ft
2 191 489 Ft/m²
47 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 298 932 Ft
Második évtől
407 955 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A lakást még nem lakták, teljesen új, így a lakás berendezése az új vevő ízlésének megfelelően történhet. A lakást ajánlom azoknak, akik a nappalijukból kilépve szeretnek a teraszukon pihenni, azonnal lépcsők nélkül a kertjükben ejtőzni. Nem mellesleg pár lépésre a medencében lubickolni. A LAKÁS : - 47 m2-es ( 2 szobás ) - földszinti - 1 amerikai konyhás nappali szoba ( kertkapcsolatos) - 1 egy hálószoba - 1 egy fürdőszoba - 1 külön WC - előtér - nagy saját használatú tároló - 10 m2-es terasz - 10 m2-es előkert tartozik hozzá: - egy saját felszíni (számozott) parkoló Eszkluzív fürdőszoba, minőségi szaniterek, modern fürdőszobai megoldások. Modern, minőségi burkolatok. Rejtett mennyezeti világítás. Szobákban parketta. Elektromos redőny. Panoráma toló ajtó. Minőségi kivitelezés. Gáz nincs bevezetve az épületbe. Fűtés: fűtő-hűtő H tarifás klíma. Az ingatlan 15cm grafitos polisztirol hőszigeteléssel lett ellátva és 3 rétegű Internorm műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, elektromos mozgatású alumínium redőnyökkel. A lakóparkon belül kialakításra kerül egy saját használatú medence. A Yacht kikötő pár méterre gyalogosan megközelíthető, a strand 800 m távolságra található. A lakás egy 10 lakásos épületben található Környezete rendezett, parkosított , bekerített lakópark. A lakás erősen rezsi barát, olcsó fenntartású. Felette, mellette lakás van. Óriási ablakai szinte mediterrán klímát biztosítanak. A tulajdonos a vételárat EUR-ban szeretné megkapni. Keressen a részletekért, bármikor tudom mutatni.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
FORESTER INGATLAN FORESTER INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 30 709 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
FORESTER INGATLAN FORESTER INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 30 709 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY