Eladó lakás Békéscsaba, Kazinczy-lakótelep 55 nm
Eladó lakás Békéscsaba, Kazinczy-lakótelep 55 nm
Eladó lakás Békéscsaba, Kazinczy-lakótelep 55 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7927732
Referenciaszám: 417349
Frissítve: 17 napja

Békéscsaba eladó téglalakás 2 szobás: 28,5 millió Ft

28,5 millió Ft
518 182 Ft/m²
55 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 82 714 Ft
Második évtől
112 881 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Teljesen felújított, 2 szobás, erkélyes, második emeleti lakás! Eladó Békéscsabán a Kazinczy lakótelep központi részén egy második emeleti, 55 m2-es, 2 szobás, gázcirkó fűtésű, teljes körűen felújított állapotú, szép lakás! A környék Békéscsaba lakótelepi környezete, ahol minden pár perc alatt elérhető, így a Csaba Center, posta, gyógyszertár, üzletek, hipermarket, játszótér, vasútállomás! A lakást a közelmúltban teljes körűen, igényesen felújították, azóta nem lakták! A felújítás során minden külső- és belső nyílászárót kicseréltek, új, bővített (32 A) elektromos hálózatot alakítottak ki, a fürdőszobában és a konyhában is új víz-szennyvízvezetékeket helyeztek el, a konvektoros fűtés helyett cirkó gázkazán került beépítésre, radiátoros hőleadással. Az összes aljzat és burkolat új, a fürdőszobában kerámialap, a többi helyiségben jó minőségű, vízhatlan laminált parketta került. Az összes vezeték a falban és az aljzatban került elvezetésre, az esztétikai szempontokra is figyelve a felújítás során! A nappaliban klíma csövezés elkészült! A fűtést vezérlő termosztát wifi-s, így távolról, akár telefonról is szabályozható a lakás fűtése. Minden szobában falban vezetett kábel tv, elektromos hálózat kiépítésre került, a villanykapcsolók érintőkapcsolós, modern szerelvények! A tulajdonos belvárosi garázst beszámít! Ebben a lakásban tényleg minden új!! Ajánlom elsősorban annak, aki nem szeretne felújítással bajlódni, de egy teljesen, igényesen felújított lakást szeretne! Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem, keressen bizalommal! Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos díjmentes jogi tanácsadást biztosít! Bank semleges, díjmentes hitel tanácsadással is segítünk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1963
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
erkély
beépített szekrény

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cseke Tamás Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 364 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cseke Tamás Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 364 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY