Eladó lakás Budapest I. kerület, Donáti utca 83 nm
Eladó lakás Budapest I. kerület, Donáti utca 83 nm
Eladó lakás Budapest I. kerület, Donáti utca 83 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7918198
Frissítve: 6 hónapja

Budapest I. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
1 325 301 Ft/m²
83 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 319 248 Ft
Második évtől
435 680 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tulajdonostól közvetlenül eladó 4 jól tagolt szobával, konyhában étkezősarokkal rendelkező 83m2-es lakás. Várra néző kilátással, a külföldi turisták haladási útvonala mentén, kiváló airbnb lehetőség. Legfelső emeleti, csendes téglalakás. A konyha-étkező ablakos. Frissen lett kicserélve és az eladási ár TARTALMAZZA: Hőszigetelt bukó-nyíló ablakok ablakok redőnnyel, új biztonsági bejárati ajtó. Komplett új villanyhálózat összes villanyvezeték, elosztó, lakás betápláló fővezeték cserélve. Hűtő-fűtő klímákhoz elektromos kiállások, sűrítetten beépített konnektorok, fali hangszórókábelek. Bosch kondenzációs kazán (háztartási melegvíz, cirkó gázkazán, kompletten cserélt új kémény). Optikai kábel internethez. Vízórák! Az eladási ár ezeket tartalmazva a jelen állapotra vonatkozik. Igény szerint az ön által választott járólapokkal, csempékkel, szaniterekkel kompletten kicseréljük a kerámiaburkolatokat (ár megegyezés szerint). Minden szobában van modern gázkonvektor, de a kazán is kombinált, azaz cirkófűtésre alkalmas. Jöjjön el, nézze meg, minőségi munka, alapos és bőséges kivitelezés. Az ön ízlésének megfelelően átalakítjuk vagy pedig jelen állapotban megvehető a lakás. Mivel legfelső emeleti, ezért csendes, világos és kis fantáziával kedvező költséggel kialakítható az Ön igényei szerinti anyagokkal. A lakáshoz tartozik tároló helyiség, amely a vételár részét képezi. A társasháznak önálló kertje van, a közelben 2 játszótér is található. Mindössze 400m-re található a Batthyány tértől. Metró, busz,villamos, bevásárlócsarnok, pék, gyógyszertár, dohánybolt, cukrászda, orvosi rendelő, iskola, óvoda , éttermek. Az ingatlan per, igény és teher mentes, készpénzzel és hitellel is megvásárolható! A lakásból látható a Mátyás templom, a Halászbástya.. A közelben bölcsőde, iskola, Toldy gimnázium, gyógyszertár, orvos, bevásárlási lehetőségek ( Spar, Lidl, Mammut bevásárlóközpont ). Ez egyedülálló lehetőség! Ingatlanközvetítők NE keressenek!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 932 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 932 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY