Eladó lakás Budapest I. kerület 62 nm
Eladó lakás Budapest I. kerület 62 nm
Eladó lakás Budapest I. kerület 62 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8002272
Referenciaszám: H481822
Frissítve: 1 hónapja

Budapest I. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 169 millió Ft

169 millió Ft
2 725 806 Ft/m²
62 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 490 481 Ft
Második évtől
669 363 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Elegánsan felújított lakás várja új tulajdonosát a Vár oldalában. Ez a lenyűgöző ingatlan két tágas szobával rendelkezik, melyeket gipsz stukkók díszítenek, emelve az otthon eleganciáját és stílusát. Az ingatlan teljes körű felújításon esett át mindössze két évvel ezelőtt, így minden apró részletében az új és a minőségi kivitelezés nyomai fedezhetők fel. Az eredeti beltéri polgári ajtókat felújították, míg az ablakok fából, minőségi anyagokból, dupla üveggel készültek. A lakás kényelmét és luxusát tovább fokozza a padlófűtés, mely az étkező-konyhában és a fürdőszobában került kialakításra, valamint a klíma, mely minden szobában megtalálható, biztosítva a megfelelő hőmérsékletet bármely évszakban. Az ingatlan egyik különlegessége, hogy egy saját szaunával rendelkezik, ahol a tulajdonosok igény szerint ellazulhatnak és feltöltődhetnek a mindennapok fáradalmai után. A lakás legkiemelkedőbb jellemzője azonban az erkély, melyről lenyűgöző kilátás nyílik a Mátyás templomra, így a lakók bármikor élvezhetik a város szépségét és történelmi örökségét, mindezt a saját otthonuk kényelméből. Ez az elegáns és letisztult lakás egy igazi gyöngyszem a Vár oldalában, mely minden igényt kielégít és otthont nyújt a kényelem és a stílus szerelmeseinek. Ez a gyönyörű lakás nemcsak belülről, hanem kívülről is magával ragadó. Az ingatlan egy teljesen felújított épületben található, melynek megjelenése és szerkezete is az otthon tökéletes környezetét teremti meg. A lépcsőház felújításakor egy vadonatúj panoráma lift került behelyezésre. A kifinomult ízléssel kialakított ingatlan bejárata egy nagyon rövid, két lakásos folyosón van, ezzel lehetőséget teremtve, hogy a bejáratnál is saját teraszt alakíthattak ki, mely a ház csendes kertjére néz. Jöjjön el, nézzük meg együtt !

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1909
Erkély:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
erkély
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ceglédi Katalin Otthon Centrum - XVIII. kerület - Gilice tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ceglédi Katalin Otthon Centrum - XVIII. kerület - Gilice tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY