Eladó lakás Budapest II. kerület, Rózsadomb 85 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület, Rózsadomb 85 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület, Rózsadomb 85 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8123992
Referenciaszám: H481347-4653810
Frissítve: 2 napja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
940 000 Ft/m²
85 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 231 890 Ft
Második évtől
316 462 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
II. kerület, Rózsadomb, központi elhelyezkedés mellett eladó egy felújításra szoruló, 85 m2-es, kifejezetten csendes, polgári lakást! LAKÁS és TÁRSASHÁZ: - A lépcsőházból nyíló, 85 m2-es, 2. emeleti, 3 szobás lakás, - a konyha és az egyik szoba az udvar felé, egy zöld tetőkertre néz, míg a nappaliból és a másik szobából gyönyörű városi, illetve dunai panoráma nyílik, - az utcai ablakok műanyagra lettek cserélve, szúnyoghálóval és redőnnyel vannak felszerelve, - a lakás fűtése konvektorral, illetve, egy gázzal fűthető cserépkályhával van megoldva, míg a melegvizet gázkazán termeli, - a szobákban eredeti tölgyfaparketta van, egy csiszolással, lakkozással megmenthető, - körbejárható ingatlan, jelenlegi nappaliba a bejutást, a nagypolgári lakásokra jellemző, gyönyörű duplaszárnyas ajtók biztosítják, - tekintse meg az alaprajzot, illetve az átalakítási javaslatot, hogy hogyan lehet egy amerikai konyhás nappalis, két hálószobás exkluzív lakássá alakítani, - közös költség 28.500.- Ft, Elhelyezkedését illetően kitűnő helyen van, a 17-es, 4-6-os villamosok, bevásárlási lehetőség 3 perc sétatávolságban elérhetőek! FINANSZÍROZÁSBAN ONLINE ÜGYINTÉZÉSSEL IS SEGÍTÜNK: - Bank-független hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát. - Nincs más dolga, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót. - Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK PLUSZ ügyintézéssel várják. - Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. A lakás per- és tehermentes, 1/1-es tulajdon, azonnal költözhető. Rugalmasan megtekinthető. Ne maradjon le róla, VÁROM HÍVÁSÁT a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mákos Tamara Otthon Centrum-Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mákos Tamara Otthon Centrum-Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY