Eladó lakás Budapest II. kerület 127 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület 127 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület 127 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8121301
Referenciaszám: LK082238-4445844
Frissítve: 1 napja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 160 millió Ft

160 millió Ft
1 259 843 Ft/m²
127 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 464 361 Ft
Második évtől
633 716 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a II. ker. Frankel Leó út sétáló utcai részén egy 127 m2-es, divatos loft stílusban felújított, teljesen átépített, erkélyes, 2 hálószoba + amerikai konyhás-nappalis lakás! A lakás térszervezése ideális, az utcai oldalon helyezkedik el a keleti fekvésű, kiemelkedően nagy, 46 m2-es, impozáns amerikai konyhás nappali, a két hálószoba pedig mindkettő csendes, udvari nézetű. Nagy (22 m2-es) étkező is ki lett alakítva és mindkét hálószobához 1-1 fürdőszoba tartozik. A fűtést gázcirkó biztosítja. A lakás felújítása 2017-ben történt meg, ekkor az elektromos hálózat és a vízvezetékrendszer is ki lett cserélve. Maga az épület egy gyönyörű, szépen rendben tartott polgári ház, a lakás a 3. emeleti függőfolyosó végén helyezkedik el, ezáltal a lakás előtt nincs átmenő forgalom. Az ingatlan a 3. emeleten található, felette egy tetőtéri lakás helyezkedik el. A házban nincs lift - így elsősorban a fiatalabb korosztály, vagy a sportos idősebbek részére ajánljuk az ingatlant. Az elhelyezkedés kiváló, mert azon túl, hogy nagyon közkedvelt az utca, de a közlekedési lehetőségek is kitűnőek, hiszen a 4-6 villamosok megállója mindössze pár perces sétával elérhető, de a Margit híd, a Duna part és a Margit sziget is karnyújtásnyira vannak! A bevásárlásainkat intézhetjük a Mammutban, vagy a Fény utcai piacon, de kisebb boltok garmadája is rendelkezésre áll a közelben. Sok étterem és kávézó közül válogathatunk.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztina DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 274 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztina DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 274 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY