Eladó lakás Budapest III. kerület, Remetehegy 143 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Remetehegy 143 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Remetehegy 143 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7976913
Referenciaszám: H480315
Frissítve: 13 napja

Budapest III. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 333 millió Ft

333 millió Ft
2 328 671 Ft/m²
143 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 966 451 Ft
Második évtől
1 318 922 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A "Hilside Elite", 5 lakásos társasházban, eladó egy full panorámás, 113nm-es+ 90 nm-es teraszos, 4 szobás, dupla komfortos, liftes luxus penthouse lakás! Ingatlan: - 2012-ben épült, minimál stílusú, Daikin hőszivattyús, napelem-és napkollektoros, geo tarifás, padló-radiátor-és falfűtéses, igényes belső kivitelezésű, minimális rezsivel ( kb:20.000.- Ft/hó!) üzemeltethető korszerű ingatlan. - A lakásban felső kategóriás Schüco fém nyílászárók, távvezérelhető-és programozható szigetelt aluminium redőnyök, elektromos pergólák, Miele beépített hűtó- főző- sűtó-és elszívóberendezések valamint, mosogatógép található. - A konyhapult luxus minőségű,magas kopás állóságú,csiszolható anyagú, a mosogató infra érzékelővel ellátott Kludi csaptelepes. - A lakás 4 m-es belmagasságú, mely impozáns tereivel és csúcs panorámájával igazi kuriózumnak számít. - A lifttel a parkolóból akadály mentesen a lakásba lehet feljutni. Elektromos sötétítő függöny és infraszauna fokozza a kényelmet. - Az ingatlanhoz 3 garázshely és egy 8 nm-es tároló tartozik, melyek együttes vételára a lakás árán felül: 50.000.000.- Ft, és megvételük kötelező. - A lakást körbe süti a nap, minden oldalról vagy a zöldre néző vagy a Dunára néző panorámát láthatunk. - A teraszok körbe veszik a lakást, kellemes napozást- pihenést biztosítanak. Környezet: Buda egyik legdinamikusabban fejlődő környéke a Remetehegy, mely alig néhány percre található a belvárostól, mégis kellemes, nyugodt, zöld a környezet. A Hármashatár-hegy keleti lejtőjén Európában egyedülálló, Academy Golf Club Budapest közvetlen szomszédságában, kitűnő hely egy békés otthon megteremtéséhez, ami jelenleg már több újépítésű társasház helyszíne. A környék infrastruktúrája kiváló, néhány száz méteres körzetben megtalálható: egészségügyi és oktatási intézmények (Brithish School), bank, bevásárlóközpont stb. Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2012
Terasz:
90,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Solymosi Ágnes Otthon Centrum - XIII. kerület - Pozsonyi út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Solymosi Ágnes Otthon Centrum - XIII. kerület - Pozsonyi út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY