Eladó lakás Budapest III. kerület 84 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület 84 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület 84 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8131121
Referenciaszám: LK012353
Frissítve: 13 napja

Budapest III. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 198 millió Ft

198 millió Ft
2 357 143 Ft/m²
84 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 574 646 Ft
Második évtől
784 224 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Prémium minőségű, a legmodernebb technológiával felszerelt, elegáns, csendes, kertkapcsolatos otthont keres? Ez az!Budapest III. kerületében Testvérhegyen, közvetlenül Harsánylejtő mellett, belső egyszintes, 84 m2 alapterületű, amerikai konyhás és 2 hálószobás, 2 fürdőszobás, napfényes lakás eladó. Továbbá tartozik a lakáshoz saját hőszivattyús rendszer, 49 m2 terasz, 113 m2 saját kert, extra nagy méretű teremgarázs beálló és 7 m2 zárt tároló.A 2021-ben magas minőségben épült társasház mindösszesen 5 lakásból áll, minden lakáshoz tartozik külön tároló és beálló a teremgarázsban, saját Daikin Altherma 3 rendszerű hőszivattyú, továbbá egy közös kert is kialakításra került.A lakás nappalija, konyhája és 2 hálószobája délkeleti tájolású, amely helyiségek közvetlen kertkapcsolatosak. A fürdőszobák a közlekedőből nyílnak, az egyik kádas, a másik zuhanyzós.Minden helyiség a hőszivattyúról működő, külön szabályozható termosztáttal, Daikin hűtő-fűtő klímával, elektromos redőnnyel, szúnyoghálós nyílászáróval felszerelt.Egyéb jellemzők:-    padlófűtés-    prémium konyhabútor egyedi kvarcit munkapulttal-    Bosch beépített mosogatógép-    minőségi, Hofstädter, 3 rétegű, biztonsági üveges nyílászárók-    a teraszon 5x3 méteres elektromos napellenző-    riasztórendszer, mozgásérzékelő, kamerás kaputelefon-    automata öntözőrendszer a saját kertben-    zöld környezet, kilátás a Hármashatár-hegyre-    grafitos polisztirol hőszigetelés a homlokzaton-    H tarifa bekötveKiváló lokáció, csendes rész, azonban a közelben megtalálható többek között óvoda, gyógyszertár, benzinkút, Tesco, Lidl, Aldi, Spar, állatpatika, játszótér.A lakáshoz kötelezően megvásárolandó a teremgarázs beálló és a tároló, amelyek értéke a vételáron feflül 14.000.000,- Ft, így az ingatlan vételára a teremgarázs hellyel és a tárolóval együtt mindösszesen 212.000.000,- Ft. A beépített bútorok és berendezések a vételár részét, az egyéb ingóságok megállapodás tárgyát képezik.Ha további kérdései vannak vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2021
Erkély:
49 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr.Berecz Adrienn Duna House - Galagonya utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 694 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr.Berecz Adrienn Duna House - Galagonya utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 694 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY