Eladó lakás Budapest IV. kerület 55 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület 55 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület 55 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8117132
Referenciaszám: 213306288
Frissítve: 29 napja

Budapest IV. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 49,7 millió Ft

49,7 millió Ft
903 636 Ft/m²
55 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 242 Ft
Második évtől
196 848 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
IV. kerület kertvárosában, Fóti úttól nem messze az Izzó lakótelepen eladó ez az 55 nm-es lakás a 2. emeleten.  Az épület 1975-ben épült, szépen felújított kívül-belül. Új nyílászárók vannak a lépcsőházban is.  Az ingatlan jelenleg 2 külön nyíló szobás.  - Ablakos konyha - Külön, ablakos étkező, mely akár félszobaként, dolgozóként is funkcionálhat - Nagyméretű, kádas fürdőszoba - A mellékhelyiség külön található  A lakás gépészeti felújítása kb. 2014-ben történt, az előző tulajdonos kicseréltette az elektromos vezetékeket, vízvezetékeket, és betett egy gáz turbós kis kazánt, ehhez lapradiátorokat a hálóba és a konyhába. A nappaliban a gázkonvektor maradt, de ezt minimálisan kell csak használni. A konyhabútor is akkor lett cserélve. A fürdőben és a konyhában a melegvizet egy újabb Bosh villanybojler szolgáltatja.  - Új thermo műanyag nyílászárók, új biztonsági bejárati ajtó A mostani tulajdonos kb. 1.5 éve folytatta a felújítást. Burkolás és beépített wc tartály került a mellékhelyiségbe, festettek és laminált parketta került a szobákba. Az ablakos konyhában a szép beépített konyhabútor marad és a kb 1.5 éves gépek is, elszívó, mely külön engedéllyel került be, és a tetőn át kivezetésre került, illetve az indukciós tűzhely és a sütő, mosogatógép is marad.  Az ablakokon redőnyök és szúnyoghálók is vannak.  A földszinten van egy közös tároló, mely igazán tágas.  A lakás minden oldalon kertre és fákra néz.  A konyha és háló észak-keleti, a nappali délnyugati, az étkező pedig észak-nyugati. Napos, világos.  Közelkedésileg a 220-as busz a közelben, illetve a Baross -Fótinál a 30-as buszok, 96-os busz is elérhető.  Az ingatlan 1/1-es tulajdonban van és tehermentes. 

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyurkó Melinda Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 239 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyurkó Melinda Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 239 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY