Eladó lakás Budapest IX. kerület, Üllői út 60 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület, Üllői út 60 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület, Üllői út 60 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7895019
Frissítve: 6 hónapja

Budapest IX. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 63,5 millió Ft

63,5 millió Ft
1 058 333 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 184 293 Ft
Második évtől
251 506 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BUDAPEST IX. kerületében a Corvin és a SOTE klinikák közelében 2 szobás 60 nm-es tégla lakás ELADÓ! Az Ingatlan a társasház 4. emeletén helyezkedik el liftes házban. A ház tiszta, rendezett, igényesen karbantartott. A társasház pénzügyi helyzete rendkívül stabil. A lakás 5 évvel ezelőtt teljes felújításon esett át. A nyílászárók nyűanyagra cserélve ami nagyon jó hang és hőszigetelő. Redőnnyel szúnyoghálóval vannak felszerelve melyek jelenleg is kiváló állapotúak. A felújítás során a teljes víz- és villanyvezeték cseréje megtörtént, 3 fázis bevezetésre került. A lakás tágas előszobából, konyha-étkező, fürdő, toalett, nappali és háló helyiségekből áll. Nappaliból ki tudunk menni a lodzsára. Az ingatlan fűtését korszerű Mika fűtésrendszer biztosítja, mely kifejezetten gazdaságos. A melegvizet pedig rendszeresen karbantartott Ariston 100-as villanybojler szolgáltatja. Nyáron A kategóriás hűtő-fűtő klíma biztosítja a kényelmet A közös költség 14.000 HUF amely tartalmazza a víz és szemétdíjat is. Közlekedés kiváló, metro, villamos busz pár percre elérhető. Az ingatlan vonzáskörzetében található felsőoktatási intézmények, valamint a SOTE, Klinikák, iskola, óvoda, gyógyszertár, közkedvelt parkok. Ingatlan befektetésnek és állandó lakásra is kiváló. Aki központi elhelyzésű ingatlant keres és csak költözni szeretne, azoknak ideális otthona lehet ez az igényes, gazdaságos, újszerű lakás. INGATLANOSOK MEGKERESÉSÉT NYOMATÉKOSAN KÉREM, HOGY SEMMILYEN FORMÁBAN NE TEGYÉK!!!! Magánszemélyek hívását szeretettel várom!!!! Ha nem tudom felvenni, visszahívom!!!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
A+
lift
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 910 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 910 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY